Bruidsfotografie Amersfoort

I & E

De herfst is voor mij het mooiste seizoen; volop kleur, prachtig zonlicht en zo nu en dan een regenboog. De regenboog heeft voor I & E ook een hele bijzondere betekenis. De 7 kleuren, één voor iedere dag. Symbool van verbondenheid, vriendschap, belofte en hoop.

De regenboog zelf hebben we niet gezien tijdens deze herfstachtige dag; regen was daarentegen wel volop aanwezig. Maar het geluk was aan onze kant en tijdens de fotoshoot in de binnenstad van Amersfoort hielden we het bijna helemaal droog. We mochten tijdens een regenbui in het St. Pieters en Bloklands Gasthuis een aantal foto’s nemen; een prachtig Rijksmonument in het centrum van Amersfoort. En één van de dingen die mij het meest is bijgebleven is de reactie van een oudere dame bij het zien van de bruid. Hoe mooi is het als iemand zo blij, enthousiast en dankbaar is bij het zien van de prachtige bruid. “Dat ik dit nog mag meemaken! Hoe oud denkt u dat ik ben? 97 ! Oh nee… 96 ben ik ! ” 🙂 In verband met privacy kan ik hier helaas de foto’s niet van tonen, maar dit soort kleine momenten daar geniet ik van.

Concordia

Na de fotoshoot in de binnenstad propten wij ons met zijn 5-en in de klassieke mercedes waarbij de bruidegom en ik toch enigszins als wokkels op de achterbank zaten, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was tijd om naar de trouw- en feestlocatie te gaan: Concordia in Hoogland.

Na de ceremonie en proost/felicitaties moment was het voor mij even pauze en na het diner vertrok iedereen richting de Sint Martinuskerk waar de kerkdienst werd geleid door 2 dominees; beide uit de verschillende gemeenten van I & E. Zeer bijzonder ook dat de zegening door beide dominees tegelijkertijd werd uitgesproken.

Na de kerkdienst was het voor mij tijd om naar huis te gaan en begon het feest voor I & E. Bedankt dat ik bij jullie prachtige huwelijk aanwezig mocht zijn! Ik heb genoten!

Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort Bruidsfotografie Amersfoort

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date