Sfeervolle foto’s met karakter. Kleurrijk & vol contrast.

Top foto’s van jullie bruiloft!

Zijn jullie een bruidspaar dat volop wil genieten samen met jullie familie & vrienden en dit prachtig vastgelegd wil hebben in mooie, spontane en unieke beelden?

De mooiste dag moet vooral zijn zoals jullie in gedachten hebben én wat echt bij jullie past! Gezelligheid en jullie mooiste dag vieren met familie & vrienden staat bij jullie op de 1e plaats. Uiteraard is de bruiloft wel heel belangrijk voor jullie, ook al nemen jullie jezelf soms niet al te serieus. Gewoon goede en sprekende foto’s van alle mooie momenten is voor jullie een must have! Storytelling foto’s zonder al teveel (of helemaal niet) geposeerde momenten!

Sfeervolle foto’s!

Echte storytelling trouwfoto’s ! Mijn stijl is oprecht, met een vleugje humor, spontaan en vooral gewoon heel natuurlijk. Ik hou van humor en genieten van de dag en dat komt terug in mijn bruidsfoto’s.

Enthousiast, spontaan & authentiek en met een nodige dosis zelfspot. Bruidsparen die vooral hun eigen plan trekken geven mij volop energie. Vooral als jullie je dag écht willen vieren zoals jullie zijn en waar je echt voor staat. Mijn foto’s zijn kleurrijk en vol contrast. Echte momenten pakken is wat ik doe. Ik vertel jullie verhaal, waarin jullie jezelf herkennen en de persoonlijke band tussen jullie van het scherm spat.

Bekijk hier de mooiste series:

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Check beschikbaarheid!

Enthousiast geworden en willen jullie kennismaken?  Vul het formulier in of stuur een leuke mail!

Save your date