Top foto’s van jullie bruiloft!

Samen met jullie familie & vrienden genieten van jullie mooiste dag en alle momenten – groot & klein – vastgelegd in mooie, spontane en unieke beelden! De mooiste dag moet vooral zijn zoals jullie in gedachten hebben én wat echt bij jullie past!

Gewoon goede en sprekende foto’s van alle mooie momenten is voor jullie een must have! Storytelling awardwinning foto’s zonder al teveel (of helemaal niet) geposeerde momenten!

Als bruidsfotograaf ben ik graag aanwezig als 1 van jullie gasten. Afhankelijk van jullie wensen kom ik samen met een 2e professionele bruidsfotograaf en pakken wij al die momenten die belangrijk zijn, terwijl jullie ongestoord van jullie dag genieten!

Trouwfotograaf werkwijze

Echte storytelling trouwfoto’s ! Mijn stijl is oprecht, met een vleugje humor, spontaan en vooral gewoon heel natuurlijk. Genieten van het leven, soms met een knipoog ! En dat komt terug in mijn bruidsfoto’s.

Enthousiast, spontaan & authentiek en met een nodige dosis zelfspot. Bruidsparen die vooral hun eigen plan trekken geven mij volop energie. Vooral als jullie je dag écht willen vieren zoals jullie zijn en waar je echt voor staat.

Mijn foto’s zijn kleurrijk en vol contrast. Echte momenten pakken is wat ik doe. Ik vertel jullie verhaal, waarin jullie jezelf herkennen en de persoonlijke band tussen jullie van het scherm spat.

De mooiste series!

“Karin heeft de sfeer van onze bruiloft zo goed vastgelegd dat, als ik de foto’s bekijk, ik precies voel wat ik voelde op de dag zelf.”

Datum check!

Enthousiast geworden en willen jullie kennismaken?  Vul het formulier in of stuur een leuke mail!

Save your date