Sfeervolle foto’s met karakter. Kleurrijk & vol contrast.

Top foto’s van jullie bruiloft!

De bruiloft ! Jullie geven 1 dag een geweldig feest en nodigen al jullie familie en beste vrienden uit. De mooiste dag moet vooral zijn zoals jullie in gedachten hebben én wat echt bij jullie past! Gezelligheid en jullie mooiste dag vieren met familie & vrienden staat bij jullie op de 1e plaats. Uiteraard is de bruiloft wel heel belangrijk voor jullie ook al nemen jullie jezelf soms niet al te serieus. Gewoon goede en sprekende foto’s van alle mooie momenten is voor jullie een must have! Storytelling foto’s zonder al teveel (of helemaal niet) geposeerde momenten!

En dan willen jullie zeker een fotograaf die als de spreekwoordelijke vlieg aan de muur al die momenten pakt. Het belangrijkste vinden jullie, dat iedereen volop geniet en die sfeer kleurrijk en vol karakter wordt vastgelegd in de foto’s.

Sfeervolle foto’s!

Echte storytelling trouwfoto’s ! Mijn stijl is oprecht, met een vleugje humor, spontaan en vooral gewoon heel natuurlijk. Ik hou van humor en genieten van de dag. Enthousiast, spontaan & authentiek en met een nodige dosis zelfspot. Bruidsparen die vooral hun eigen plan trekken geven mij volop energie. Vooral als jullie je dag écht willen vieren zoals jullie zijn en waar je echt voor staat. Mijn foto’s zijn kleurrijk en vol contrast. Echte momenten pakken is wat ik doe. En dat kan ik doen door vooral een oprecht interesse en goede klik met mijn bruidsparen, die mij daar volledig in vertrouwen.

De mooiste series:

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Check beschikbaarheid!

Enthousiast geworden en willen jullie kennismaken?  Vul het formulier in of stuur een leuke mail!

Save your date