Sfeervolle foto’s met karakter. Kleurrijk & vol contrast.

Top foto’s van jullie bruiloft!

Yes! Eindelijk trouwen! Jullie geven 1 dag een geweldig feest en nodigen al jullie familie en beste vrienden uit. De mooiste dag moet vooral zijn zoals jullie in gedachten hebben én wat echt bij jullie past! Geen gedoe, gestress of vol “protocollen”. Jullie nemen jezelf niet al te serieus en jullie houden van gezelligheid. En dan willen jullie zeker een fotograaf die als de spreekwoordelijke vlieg aan de muur al die momenten pakt. Het belangrijkste vinden jullie, dat iedereen volop geniet en die sfeer kleurrijk en vol karakter wordt vastgelegd in de foto’s.

Sfeervolle foto’s!

Als trouwfotograaf ga ik te werk zoals ik ben – of word omschreven door vrienden. Mijn stijl is oprecht, met een vleugje humor, spontaan en vooral gewoon heel natuurlijk. Ik hou van humor en genieten van de dag. Enthousiast, tikkeltje eigenzinnig en vooral authentiek en met een nodige dosis zelfspot. Bruidsparen die vooral hun eigen plan trekken geven mij volop energie. Vooral als jullie je dag écht willen vieren zoals jullie zijn en waar je echt voor staat. Mijn foto’s zijn kleurrijk en vol contrast. Echte momenten pakken is mijn uitdaging en die kan ik doen door vooral een oprecht interesse en goede klik met mijn bruidsparen die mij daar volledig in vertrouwen.

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Check beschikbaarheid!

Wees op tijd met het reserveren van jullie trouwdatum. Met name bepaalde maanden zijn populair om in te trouwen dus die zijn gauw volgeboekt! Neem contact met me op om te kijken of jullie datum nog vrij is of als jullie nog andere vragen hebben.

Save your date