Spontane trouwfoto’s van echte momenten!

Jullie bruiloft! Een dag die jullie samen met familie & vrienden willen gaan vieren. Jullie zijn op zoek naar een goede trouwfotograaf die alle momenten – groot & klein – vastlegt in mooie, spontane en unieke beelden! De mooiste dag moet vooral zijn zoals jullie in gedachten hebben én wat echt bij jullie past!

Ontroerende, leuke en sprekende foto’s van alle mooie momenten is voor jullie een must have! En dit alles zonder dat jullie in de gaten hebben dat jullie trouwfotograaf aanwezig is, zodat jullie echt spontane trouwfoto’s ontvangen.

Als bruidsfotograaf ben ik graag aanwezig als 1 van jullie gasten. Afhankelijk van jullie wensen kom ik samen met een 2e professionele bruidsfotograaf en pakken wij al die momenten die belangrijk zijn, terwijl jullie ongestoord van jullie dag genieten!

Wat kunnen jullie verwachten?

Jullie zijn op zoek naar een trouwfotograaf die echt bij jullie past. Wat kunnen jullie verwachten van mij als jullie trouwfotograaf?

 • Met ruim 9 jaar ervaring en 100+ bruiloften weet ik inmiddels heel goed waar op te letten tijdens bruiloften!
 • Duidelijke communicatie over alles! Zo weten jullie altijd waar jullie aan toe zijn en wat jullie kunnen verwachten.
 • Maatwerk. Van onze eerste kennismaking totdat jullie je trouwalbum doorbladeren.

Kennismakingsgesprek voor de bruiloft

Jullie hebben mij gevonden via Google, Facebook of Instagram. Of misschien spreken wij elkaar op een trouwbeurs of via de Open Top Trouwlocatie Route. Jullie willen misschien graag eerst nog extra informatie ontvangen van mij voordat jullie een kennismakingsgesprek willen inplannen.

 • Ik hou van duidelijkheid en transparantie over alles. Jullie ontvangen van mij altijd eerst meer informatie over mijn werkwijze & tarieven. Zo weten jullie gelijk wat jullie kunnen verwachten qua prijzen en of dit in jullie budget past.
  Tijdens een kennismakingsgesprek – via Skype of Zoom of op een leuke locatie – bespreken we uitgebreid jullie wensen over jullie bruiloft.
 • Jullie bekijken diverse trouwalbums om zo een nog beter beeld te krijgen van mijn werk.
  Jullie ontvangen na het gesprek van mij een offerte waarin alle details zijn opgenomen en de algemene voorwaarden die van toepassing zijn.
  Gaan jullie akkoord met de offerte en de algemene voorwaarden? Dan maken we alles definitief!

Direct Afspraak Maken

Voorafgaand aan jullie bruiloft

 • In de tijd voor jullie bruiloft hebben we nog regelmatig contact.
 • Help ik jullie met eventuele vragen over de bruiloft of geef ik jullie advies over diverse leveranciers die aan jullie bruiloft meewerken.
 • Enkele dagen voor de bruiloft hebben we nog een gesprek waarin we de dagindeling doornemen nu alle details definitief zijn.

Tijdens jullie bruiloft

 • Als jullie mooiste dag eindelijk is aangebroken, ben ik uiteraard ruim op tijd. Eventueel met een 2e fotograaf.
 • Om de mooiste, leukste en beste momenten vast te leggen, ben ik graag aanwezig als 1 van jullie gasten.
 • Zo kan ik die momenten vastleggen zonder dat jullie doorhebben dat ik aanwezig ben. Al die grote en kleine momenten en alles er tussen in. Zodat jullie later met veel plezier terug kunnen kijken op jullie dag!

Na jullie bruiloft

 • Na jullie bruiloft ga ik direct aan de slag met de selectie en nabewerking van alle beelden.
 • Binnen 4 – 6 weken ontvangen jullie van mij de foto’s in een online Gallery. Jullie kunnen hier de foto’s bekijken, downloaden en delen van familie & vrienden. Als jullie een pakket hebben gekozen met een Highlight Slideshow, dan kunnen jullie deze hier ook bekijken!
 • We spreken nog een keer af om elkaar te ontmoeten en we gaan het mooiste album voor jullie uitzoeken. Jullie kiezen het formaat album, het materiaal en het papiersoort dat jullie het mooist vinden.
  Uiteraard kiezen jullie zelf de foto’s die jullie graag in het album willen terugzien. Dat is soms een moeilijke keuze, dus ook hierin zal ik jullie adviseren of ik maak voor jullie de eerste layout zoals ik het album zou willen zien. Jullie kunnen daarin wijzigingen aan laten brengen. Pas als de layout door jullie wordt goedgekeurd, gaat het album naar de drukker.
 • En dan is het even een paar weken wachten tot het album klaar is! Spannend!
  Zodra het album bij mij binnen is gekomen, maken we een afspraak hoe het album bij jullie geleverd gaat worden.

Klinkt goed! We willen kennismaken!

De mooiste series!

” Karin is een fantastische fotografe die de dag precies weet vast te leggen zoals het is. Ze mengt zich goed in de groep, en je hebt bijna niet door dat ze er is. Met af en toe een heerlijk vleugje humor. Ze neemt de tijd om alles goed door te spreken van tevoren, en weet goed de belangrijke dingen uit het gesprek te halen. Ook de nabewerking ging soepel. We hebben fantastische blijvende herinneringen aan onze dag door Karin en zijn daar heel dankbaar voor.
Echt een aanrader!”

– Roan & Hennie

Lees meer ervaringen!

Beschikbaarheid checken? Boeken of meer informatie ?

1 | Spontane & pure trouwfoto’s
2 | Snelle levering 
3 | Professional met humor
4 | Onopvallend aanwezig
5 | Elke bruiloft een FEESTJE!
Contact