Een aantal bruidsparen aan het woord :

Babette & Niels

Karin heeft de sfeer van onze bruiloft zo goed vastgelegd dat, als ik de foto’s bekijk, ik precies voel wat ik voelde op de dag zelf. Ik krijg meteen een lach op mijn gezicht, voel de kriebels in mijn buik en hoor meteen de liedjes in mijn hoofd die afgespeeld werden tijdens de feestavond. Wij wilden geen geposeerde foto’s met een opgezette lach, maar foto’s waarop we lachen met onze ogen en stralen van geluk. Dat is Karin perfect gelukt! De communicatie liep heel erg fijn en duidelijk. Ook de afhandeling is perfect. Ontzettend blij dat Karin onze bruiloft gefotografeerd heeft!

Linsey & Patrick

Karin heeft onze trouwdag fantastisch vastgelegd. Ik verwonder me iedere keer als ik de foto’s bekijk over hoe Karin toch die bijzondere momenten weet vast te leggen; Die ene knuffel, dat moment waarop je hond er vandoor gaat met je geloftes, maar ook dat ene moment in het bos waarin je samen dubbel ligt van het lachen en Karin, ongezien en ongehoord, die ene foto weet te maken die je meteen aan je muur wilt hangen.  Ik kan Karin van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een creatieve fotograaf met gezond gevoel voor humor en foto’s waar je met veel trots en plezier naar wilt blijven kijken.

Suzanne & Arjan

“Karin is een topper! Ze heeft fantastische foto’s gemaakt van onze dag! Karin is bij ons de hele dag aanwezig geweest en heeft alle mooie, bijzondere, emotionele en grappig momenten vast gelegd. Het is iemand waarbij wij ons meteen om ons gemak voelde en waar we ook van vergaten dat ze er was! Karin is daarnaast grappig en behulpzaam en niet bang om zich in lastige bochten te wringen (of in ons geval op een barkruk te klimmen) voor een goede foto! We kijken ons schitterende album nog heel graag door!”

Nymade & Magnus

“Op 2 September 2017 zijn wij getrouwd in de Boerderij in Huizen. Een geweldige dag met geweldige mensen! Niks is zo belangerijk als deze mooie dag vastleggen! Karin heeft super mooie foto’s gemaakt! Aangezien wij absoluut niet graag in de spotlights staan vonden we het ook erg knap dat we Karin ook eigelijk niet zagen en dat er zo spontane mooie foto’s zijn gemaakt. Veel grappige momenten, en ook best een beetje emotioneel. Maar dat hoort erbij. Bedankt Karin! We hebben genoten!”

Jan & Miranda

“Karin was een goede keuze voor onze trouwfoto`s. Zij heeft deze dag hele mooie momenten vastgelegd en stond altijd op de goede plek. … s`avonds ook gewoon mee deed met de rest op de dansvloer. Het contact voor en naar die tijd was ook goed. Ze reageert altijd snel. Zeker een aanrader.

Joost & Marlot

“Karin heeft ons van het begin t/m het einde. dus van love shoot, bruiloft tot aan de albums super geholpen met alles. Dankzij haar foto’s komt onze dag weer helemaal terug op papier! De kleuren spatten van de foto’s en de emotie die zij heeft vastgelegd zijn echt geweldig. Ze houdt er rekening mee wie ons dierbaar zijn en we hebben geen enkele foto gemist.  Elke euro dubbel en dwars waard, wacht maar als je die albums binnen hebt!!! Aanrader is ook de love shoot, veel gebruikt voor bijv. de menukaarten tijdens ons huwelijk en de bedankjes, nu hebben we nog steeds wat aan die foto’s.

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Check beschikbaarheid!

De populaire maanden Mei t/m September zijn snel volgeboekt! Hebben jullie vragen of willen jullie kennismaken? Vul dan het formulier in of stuur een leuke mail!

Save your date