Een aantal bruidsparen aan het woord :

Bram & Kim

Zo lief, oog voor haar vak, gezellig, meedenkend en gewoon een perfect resultaat.

Dicky & Patricia

“Karin is een echte topper. Wat een vakvrouw is dit zeg. Van tevoren besproken hoe onze dag er uit zou komen te zien (pre-corona… haha…) maar we hebben onze hele dag om moeten gooien. Dit was voor Karin geen enkel probleem, ze heeft moeiteloos de aanpassingen gedaan die nodig waren…Naast dat ze een getalenteerde fotograaf is, is ze ook nog eens een heel gezellig mens. … Daarnaast heeft ze ook nog mijn jurk weten te fixen. Topvrouw! Onze foto’s waren snel klaar, en afgelopen week hebben we ons album mogen ophalen. Wat een plaatjes. Het gevoel dat Karin in foto’s weet te krijgen, het is onbeschrijfelijk. Dankjewel!”

Babette & Niels

Karin heeft de sfeer van onze bruiloft zo goed vastgelegd dat, als ik de foto’s bekijk, ik precies voel wat ik voelde op de dag zelf. Ik krijg meteen een lach op mijn gezicht, voel de kriebels in mijn buik en hoor meteen de liedjes in mijn hoofd die afgespeeld werden tijdens de feestavond. Wij wilden geen geposeerde foto’s met een opgezette lach, maar foto’s waarop we lachen met onze ogen en stralen van geluk. Dat is Karin perfect gelukt! De communicatie liep heel erg fijn en duidelijk. Ook de afhandeling is perfect. Ontzettend blij dat Karin onze bruiloft gefotografeerd heeft!

Marloes & Joeri

Je moét Karin hebben voor je bruiloft! Naast het feit dat ze een briljante fotograaf is heeft ze een enorm gevoel voor humor en is het echt een feestje wanneer ze op je bruiloft is. Daarnaast gaat ze juíst op zoek naar die momenten die je zelf misschien ontgaat…zij ziet ze en weet ze vast te leggen.Emotie, gevoel en sfeer, ze weet het vast te leggen! Unieke, mooie en originele foto’s van je bruiloft: Regel.Karin.Op.Je.Bruiloft.NU.! 

Ronnie & Tianda

” Wat zijn we ongelooflijk blij dat we voor Karin hebben gekozen. Hele fijne dag gehad en alles staat op de foto. Ik kan de foto’s wel blijven bekijken!
We zijn Karin onwijs dankbaar dat ze bij onze dag aanwezig was en dat we elke dag herinneringen kunnen ophalen met de prachtigste foto’s.”

F & J

“Wij benaderden Karin last minute voor een korte reportage van ons huwelijk. De communicatie verliep via e-mail en telefoon en het contact was steeds prettig, duidelijk en snel. Naast de foto’s op haar website was het vooral de beschrijving van haar als persoon en haar werkwijze wat ons aansprak. Zo spontaan, meedenkend en zorgvuldig als ze beloofde te zijn was ze ook echt. Inmiddels hebben wij ook het album ontvangen en we zijn er erg blij mee. Karin, bedankt voor de prachtige registratie van onze onvergetelijke trouwdag!”

Mario & Franzi

“Apart from her fantastic work, I must say, she was very unobstrusive at our wedding day. We’ve never had the impression that due to the photographer other guests would be disturbed in their sight – this was perfect as well. Moreover, Karin always stayed reliably in contact with us (before and after the wedding). We had the impression she took really care of us and helped us with her experience of (beach)weddings even besides of her job. To sum up, Karin is a brilliant photographer and a really cool person. We are very happy that she was part of our wedding!”

Joost & Ilse

“Al na onze eerste afspraak dachten wij ‘zij mag onze dag vastleggen’. Door je flexibiliteit, het meedenken, het bieden van verschillende opties en mogelijkheden en je enthousiasme en creativiteit hebben we dit kunnen realiseren. Het voelde zo vertrouwd en ontspannen met jullie. Ontzettend bedankt voor je betrokkenheid, je creativiteit, je enthousiasme, je gezellige aanwezigheid en werkelijk waar, onbetaalbaar mooie foto’s van een onbetaalbaar mooie dag! Zonder twijfel zouden wij iedereen aanraden om jou als fotograaf te boeken voor de mooiste dag van je leven…!”

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Check beschikbaarheid!

De populaire maanden Mei t/m September zijn snel volgeboekt! Hebben jullie vragen of willen jullie kennismaken? Vul dan het formulier in of stuur een leuke mail!

Save your date