Trouwen in de herfst | Veenderhoeve, Ede

Timo & Michelle

Trouwen in de herfst

Trouwen in de herfst van 2020. De periode dat de persconferenties ons om de oren vliegen en we elke week bijna nagelbijtend voor de tv zitten in afwachting van (weer) nieuwe maatregelen.
De bruiloften van dit seizoen zijn vaker dan vaak aangepast. Of verplaatst.

Trouwen bij de Veenderhoeve

Deze dag in oktober ben ik al onderweg naar Ede als het nog donker is. Naomi, die vandaag de videograaf is, komt tegelijkertijd aan. Ditta, die vandaag mijn 2e fotograaf is, start in Veenendaal bij de voorbereidingen van Timo.

We mogen beginnen in een prachtig vakantiepark in Ede en na de first look in de tuin van hun huisje, gaan we op pad naar het bos van Ede. Prachtig najaarslicht (een voordeel als je in het najaar trouwt!), gekleurde bossen en een geweldig bruidspaar! Niets te beroerd om door de struiken heen te ploeteren voor de mooiste foto’s. Oké, het leverde wel 2 ongenode gasten op, waarvan 1 op mijn enkel zat vastgezogen. Ja, ik heb het over teken. Nare dingen.

Na de fotoshoot was het tijd voor de ceremonie bij de Veenderhoeve. Een mooie ceremonie met persoonlijke geloften (een van mijn favoriete onderdelen van een bruiloft!).

Door de corona maatregelen was er ook een live streaming van de ceremonie voor de gasten die buiten op het terras zaten. Een mooi voorbeeld van out of the box denken.

Trouwen in de Oude Kerk Veenendaal

Na de borrel & diner was het tijd om naar de Oude Kerk in Veenendaal te rijden waar de kerkelijke inzegening plaats zouden vinden. Ook hier mochten vanwege de corona maatregelen maar een beperkt aantal gasten aanwezig zijn. Live streaming van de dienst was ook hier de oplossing zodat meerdere mensen de dienst konden bijwonen.

“Toch wel een beetje fanatieke spelletjes” werden er gespeeld na de kerkdienst in de Veenderhoeve. Zowel Timo als Michelle houden van spelletjes, dus die konden niet ontbreken. Ook hier werden weer de nodige maatregelen getroffen uiteraard.

Een haag van gasten met sterretjes zwaaide het pasgetrouwde stel uit en na 15 uur werken was het voor Naomi en mij tijd om afscheid te nemen van dit lieve bruidspaar!

Leveranciers die deze bruiloft mede mogelijk maakten :

Ook Joris & Jorieke trouwde bij de Veenderhoeve! Bekijk hun bruiloft hier : https://karinbunschotenfotografie.nl/trouwen-veenderhoeve-ede/

Bruiloft Veenderhoeve Fotoshoot bruidspaar Ede Fotoshoot Bruidspaar Ede Bruiloft Veenderhoeve Trouwen Veenderhoeve Ede Bruiloft Veenderhoeve

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date