Trouwfotograaf Amersfoort | Dutch Biz

Marloes & Joeri

“Als het maar droog is! Voor de rest maakt het ons niet uit!” – een opmerking die ik voor elke bruiloft hoor. Nou dat was het hoor op deze prachtige dag eind mei! Al was het zo warm dat bij menige daggast de zweetpareltjes van het voorhoofd liepen.

Trouwfotograaf Amersfoort

Ik begon mijn dag bij het ouderlijk huis van Marloes, waar ik ontzettend gastvrij werd ontvangen. “Heb je al je inlegkruisjes onder je oksels geplakt?” – de vraag die mij direct gesteld werd. Onderonsje met Marloes 🙂 want humor heeft ze! Al voorafgaand aan de bruiloft hadden we uitvoerig app contact waar de grappen heen en weer vlogen. Het haar van Marloes werd gedaan door een vriendin en de make-up door de zeer getalenteerde Saloua van Visazine Styling. (aanrader hoor!). Nadat Marloes in minder dan 2 minuten in haar jurk was gestapt (ja dat kan ook!) werd ze opgehaald door Joeri in een hele mooi Ford Mustang Cabrio (waar ik natuurlijk ook even in mee moest rijden later op de dag!).

Dutch Biz – Amersfoort

Na een klein proostmoment vertrokken we allemaal richting de trouwlocatie Dutch Biz in Amersfoort. De perfecte locatie voor buiten trouwen met mooi weer! Na een aantal groepsfoto’s was het eerst tijd voor een goed verzorgde lunch en daarna op pad in de Mustang Cabrio. Daar zat ik dan achterop met de camera in de hand 🙂 (en een filmpje doorgestuurd naar mijn hubby om hem jaloers te maken want dat is zijn droom : rijden in een mustang!). Na dit ritje gingen Joeri en Marloes zelf even op pad en werd ondertussen door vrienden de ceremonie setting opgesteld en de gasten ontvangen.

En dan de ceremonie! Oh wat was deze mooi! Heel persoonlijk, liefdevol en natuurlijk zoals hoort bij Marloes : vol humor! Gelukkig heb ik een camera voor mijn gezicht om te voorkomen dat ik echt in de slappe lach schoot. Als verrassing voor Joeri had Marloes een speciale gast geregeld die tijdens de ceremonie ging zingen, namelijk Marvin Kneefel (Voice of Holland). A thousand years van Christina Perri zong hij als eerste nummer. Marloes en Joeri spraken elkaar toe met persoonlijke geloften (en weer die humor; iets met gerimpelde rozijnen en verdwaalde gebitten).

Na de ceremonie was het weer even tijd voor een paar groepsfoto’s en het diner. Heerlijk buiten aan de barbecue gevolgd door het aansnijden van de taart. De slagroomspuit weigerde dienst maar dat is logisch als je die niet eerst goed openmaakt natuurlijk. Ook hier weer de nodige hilariteit na het zware werk om ĂĽberhaupt wat toefjes slagroom uit die fles te krijgen!
En dan de verrassing voor Marloes! Joeri ging zingen! En wat deed hij dat goed! Samen met de band van Floorjaxx gingen daarna de voetjes van de vloer tot in de late uurtjes! Wat heb ik genoten! Niet alleen van het prachtige weer, de toffe locatie, de ontzettend gastvrije familie & vrienden, maar ook vooral van Joeri en Marloes want wat heb ik gelachen die dag! Enorm bedankt dat ik een deel mocht zijn van jullie dag en heel veel geluk samen ! Jullie zijn toppers!

Leveranciers bruiloft:

Visagie : Visazine Styling | Saloua
Ford Mustang Cabrio : Vintage Road Trips
Ringen : speciaal gemaakt door Nadine Kieft | Amsterdam
Band : FloorJaxx | Love Sound
Trouwlocatie : Dutch Biz Amersfoort
Muziek ceremonie : Marvin Kneefel

Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Bruidsfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Amersfoort

Verhalende bruidsfotografie met een Ă©cht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date