Trouwen bij Landgoed Zonnestraal

Bart & Simone

Trouwen bij Landgoed Zonnestraal

Trouwen bij Landgoed Zonnestraal, Hilversum. Twee jaar geleden was ik ook bruidsfotograaf bij deze familie. Toen was het de zus van Bart die ging trouwen. En als verrassing voor het bruidspaar was ik geboekt om nu voor hun de bruiloft vast te leggen. Op één van de warmste dagen van de zomer.

Bart & Simone hadden een avond ceremonie in het bos. Super leuk en gelukkig ook wat koeler dan overdag. Trouwambtenaar Odette Reijdon van de Gemeente Hilversum had het goede idee om de kinderen lekker voorin op de grond bij de ceremonie te laten zitten. Gegarandeerd succes voor super leuke beelden van de kids, die met alles bezig waren, behalve de ceremonie natuurlijk. Wat dat is grote mensen werk en dat is bij voorbaat al saai natuurlijk.

Na de ceremonie was het tijd voor de felicitaties en de persoonlijke woorden. Daarna bleef ik (natuurlijk) ook veel langer dan in de eerste instantie gepland, want er gebeurde gewoon zoveel leuke dingen.

Zoals ’s avonds waarbij ik voor het eerst – en dus is het origineel – een leuke verrassing voor het bruidspaar voorbij zag komen. Dat heeft iets te maken met ballonnen, elke maand een opdracht en wie oh wie. Pas toen alle opdrachten verdeeld waren, was het voor mij tijd om naar huis te gaan.

“Het is ik en jij en samen is het beter” –

Geïnspireerd door deze foto’s en willen jullie meer informatie?

Alle info Bruidsfotografie

 

Trouwen bij Landgoed Zonnestraal Hilversum Trouwen bij Landgoed Zonnestraal Hilversum Trouwen bij Landgoed Zonnestraal Hilversum Trouwen bij Landgoed Zonnestraal Hilversum Trouwen bij Landgoed Zonnestraal Hilversum

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date