Bruidsfotograaf Amersfoort

Joey & Roxane

Trouwen in de Mariënhof Amersfoort

Je hebt van de bruiloften waarbij je van te voren al voelt aankomen dat het één grote dolle boel gaat worden. Tijdens ons voorgesprek – die “slechts” 8 uur duurde, want het was nogal gezellig – wist ik het al: dat belooft wat!

Deze prachtige nazomerse dag begon ik samen met mijn 2nd shooter Ditta in Huizen. En als je zus een hele goede allround make-up artist is, dan is het natuurlijk logisch dat zij de eer heeft om haar zus prachtig op te maken voor haar bruiloft. Ik arriveerde in haar ouderlijk huis waar het één grote bedrijvigheid was. Dolle pret met de dames onderling.

Ditta had het geluk een stuk mee te mogen rijden in de trouwauto…. een Audi R8 met een hele berg aan pk’s. Klein beetje jaloers was ik wel :). Op weg naar de fotoshoot op de heide en dan kan het ook bijna niet anders dat de heideplanten zich vastklampten aan de jurk. De taak aan Joey om dat met beleid even te herstellen.

Mariënhof | Amersfoort

Een heerlijke trouwlocatie! Met de trouwauto over 2 planken de stoep oprijden….. geloof mij als je die hoort kraken en ziet breken dan hou je toch even je adem in. Ik kan zeggen dat het is goedgekomen; de auto is nog heel.
Trouwambtenaar Cora Vonk – ook zij had een iets langer dan normaal voorgesprek met Roxane en Joey – verzorgde de huwelijksvoltrekking onder het trotse oog van de papa’s, mama’s en oma (en vrienden & vriendinnen natuurlijk).

En daana: was het tijd voor de taart, toast & proost moment gevolgd door de georganiseerde chaos van de groepsfoto’s. Naarmate het aantal groepen volgde werd het steeds uitbundiger en gekker. Gelukkig dat daarna de rust even terugkeerde met een boottochtje door Amersfoort.

Een kortstondig brandalarm veroorzaakt door de rookton buiten, zorgde nog voor een klein moment aan verbaasde gezichten maar dat was snel voorbij toen het diner werd genuttigd. En het feest ’s avonds ? Gekkenhuis ! 🙂

Hoog tijd om maar gewoon de foto’s te bekijken toch? Enjoy!

Leveranciers :

Bruidsjurk : Bruidshuis Elly
Trouwpak : ROKA Haarlem
Bruidstaart : Joey Mercuur Patisserie
MUAH : Carly Heemstra 
Bloemen : Sytske Bloembinderij
Babs : Cora Vonk
2nd shooter : Ditta van Ekris 

Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof Bruidsfotograaf Amersfoort Marienhof

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date