Trouwen Ruiterhuys Castricum

Roan & Hennie

Trouwen Ruiterhuys Castricum

“Find the one who makes your heart smile!”

Roan & Hennie hebben dat gedaan. Een bruiloft die weinig woorden nodig heeft, want de foto’s zeggen meer dan genoeg. Deze prachtige dag  stond bol van de humor, vriendschap en vooral heel veel liefde. Voor elkaar, maar ook voor hun ouders, vrienden & familie.

Een bruidspaar wat van een feestje houdt…. en dus werd de dag gevuld met oa. een krokodil (geen paarse trouwens), iets met een vuurpijl, snollebollekes tijdens de groepsfoto’s, wedstrijdje luchtgitaar spelen tijdens de disco bingo en vooral een goed feest! Waar overigens een wedstrijdje limbodansen ook niet had misstaan, gezien de enorm flexibele benen van sommige aanwezigen.

Ruine van Brederode

Na de voorbereidingen en de first look gingen we voor de fotoshoot naar de Ruïne van Brederode. Prachtige locatie! Op de weg terug naar Het Ruiterhuys hadden we een kleine vertraging door een iets te hoge vrachtwagen die dus niet door de tunnel kon, maar gelukkig waren we precies op tijd voor de ceremonie.

Buiten ceremonie bij het Ruiterhuys

En dan echt trouwen bij het Ruiterhuys Castricum. Het weer was perfect voor een buiten ceremonie in de tuin van het Ruiterhuys. Babs Patricia zorgde voor een heerlijk spontane en persoonlijke ceremonie met de nodige humor. Na een aantal “onthullingen” over het bruidspaar gevolgd door de nodige lachsalvo’s, was het natuurlijk tijd voor taart & bubbels!

En groepsfoto’s…. Ook verre van saai te noemen!

En speeches…. ook hier kwam de nodige hilariteit aan pas.

Disco Bingo

De openingsdans vond plaats op 1 van mijn favoriete nummers en ik moest mezelf dan ook wel bedwingen om niet net zo hard mee te dansen als het bruidspaar. De sfeer zat er gelijk goed in en die werd nog beter na een potje ouderwets Disco Bingo. De finalisten moesten natuurlijk wel bewijzen dat zij recht hadden op die medaille, dus werd alles uit de kast getrokken tijdens de finale “luchtgitaar” spelen. Of beter gezegd: opblaasbare gitaar. Een voordeel is dat je helemaal los kan gaan met gitaar meppen.

Het was een bruiloft die ik en mijn collega Ditta niet snel zullen vergeten! Een dag waarbij ik een brok in mijn keel had, een traantje heb weggepinkt, buikpijn had van het lachen en vooral enorm het genoten! Roan & Hennie: enorm bedankt dat ik jullie bruiloft heb mogen vastleggen!

Leveranciers :

2e fotograaf : Ditta van Ekris
BABS : Ja ik trouw jullie
Taart : Taarten van Vresia
Toetje IJsmacarons : Di Fiorentina Die MOET je echt eens proeven!
DJ : DJ Flexy Frank (Disco Bingo)
Trouwjurk : Boutique Atelier Devotion
Trouwpak : ROKA
Ringen : Juwelier Langerak

Wil je meer bruiloften zien bij het Ruiterhuys of andere locaties?

Ruiterhuys TROUWEN

Bruidsfotograaf Noord Holland Bruidsfotograaf Castricum

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date