Trouwfotograaf Bloemendaal

Noortje & Elmer

Trouwfotograaf Bloemendaal

Zon, zee, strand, een hele hippe strandtent…. en wind. Heel veel wind! Deze zomer was het de bruiloft voor Noortje & Elmer bij San Blas Bloemendaal.

Mijn dag begon in Haarlem waar de voorbereidingen plaatsvonden. Daarna was het tijd om in de Fiat 600 naar Bloemendaal te rijden. San Blas is al een kleurrijke locatie en voor vandaag was er ook weer een zee van bloemen die alles compleet maakte.

Trouwen bij San Blas Bloemendaal

Trouwambtenaar Bianca Nunnink was vandaag aanwezig om de ceremonie vooral losjes en met de nodige humor in goede banen te leiden. Vrienden & familie namen het woord tijdens de ceremonie en zo kom je nogal eens wat te weten van een bruidspaar. De nodige anekdotes over Noortje & Elmer werden vol enthousiasme uit de kast getrokken.

Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor de felicitaties en de borrel. Anders dan normaal, want tja die corona hè! Gelukkig is deze ruimte bij San Blas ruim en kan je ook heerlijk buiten borrelen.

Trouwfotograaf Bloemendaal

Voor het diner was het voor ons even tijd om het strand op te duiken voor de fotoshoot. Toen kwam ik op het slimme idee om àchter de trouwlocatie te gaan staan, zodat we uit de wind zouden staan. Correctie : we stonden juist vol in een windtunnel. Het leverde wel leuke foto’s, maar het zand zat werkelijk overal!

Na het diner en de speeches was het voor mij tijd om naar huis te gaan. Uitgewaaid & voldaan!

Meer bruiloften bekijken bij San Blas Bloemendaal? Check dan ook even deze bruiloft : Beachclub San Blas Wedding

Trouwfotograaf Bloemendaal Trouwfotograaf Bloemendaal Trouwfotograaf Bloemendaal Trouwen aan het strand Bloemendaal Trouwen bij San Blas Bloemendaal

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date