” We zijn erg tevreden over Karin. Vlot contact en heldere info. Het album is fantastisch geworden! De foto’s vertellen echt het verhaal van onze grote dag op een pure manier. Karin is aanwezig, maar niet opvallend.
Ook waardeerden we erg dat ze meedacht en adviezen gaf van tevoren. En toen het album kwam, was het echt een mooi cadeau om uit te pakken. Echt een totaal plaatje!” – Rens & Angeline

Prachtige luxe trouwalbums

Je wilt toch nog jaren genieten van jullie mooiste trouwfoto’s?!

Uiteraard krijgen jullie een behoorlijke hoeveelheid foto’s digitaal of op een USB stick. Handig als backup. Maar foto’s bekijken op een beeldscherm of op je mobiel is natuurlijk lang niet hetzelfde als de mooiste foto’s terugzien in een persoonlijk handgemaakt trouwalbum. De look & feel is gewoonweg heel anders. Foto’s moet je letterlijk voelen. Het moet een gevoel en een blijvende herinnering teweeg brengen en wat is er nog mooier dan die foto’s bekijken in een prachtig album helemaal volgens jullie wensen!

Luxe handgemaakt trouwalbum

In elk pakket is een een handgemaakt trouwalbum inbegrepen. Het ontwerp van het album gaat altijd in overleg.  Het ontwerp van het album is modern, rustig en vertelt het verhaal van jullie dag. Jullie kiezen ook zelf de kleur en het materiaal voor het album, waarbij jullie de keuze hebben uit tientallen kleuren & diverse materiaal soorten. Leer, linnen, nubuk, bamboe of hout; er is heel veel mogelijk.
De foto’s worden standaard gedrukt op hoogwaardige kwaliteit Fuji papier.

Elk album wordt geleverd met een mooie opbergbox. Willen jullie nog luxer? Denk dan aan een prachtige houten opbergbox of een koffer.

Maak jullie album extra persoonlijk door bijvoorbeeld jullie trouwlogo op het album te laten printen, graveren of stempelen. Of laat de opmaak van de trouwkaart in jullie album terugkomen. Wanneer jullie de foto’s ontvangen van jullie bruiloft, bespreken we alle mogelijkheden en dan pas kiezen jullie de kleur en materiaalsoort van het album.

Lay-flat albums

De albums zijn lay-flat, wat betekent dat als het album openligt dat de pagina’s mooi in elkaar overlopen. Zo kunnen er foto’s over de gehele breedte van het album geplaatst worden.

Check Beschikbaarheid

Fine-Art papier

Persoonlijk mijn absolute favoriete album! Fine-Art papier geeft een prachtig contrast en heldere kleuren en jullie trouwfoto’s worden zo nog mooier! Dit papier geeft geen enkele reflectie en heeft een warme sfeer.

Mini albums

Jullie trouwalbum in het klein. Een exacte kopie van jullie album is natuurlijk een super tof cadeau voor jullie ouders of als dank voor de ceremoniemeesters. Als pakket bij te boeken bij jullie trouwreportage (voordeliger als jullie dit gelijk combineren met jullie eigen album!).
De mini-albums hebben dezelfde opmaak en materiaal als jullie album.

 

 

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Trouwalbums bekijken & inspiratie opdoen?

 Hebben jullie vragen of willen jullie kennismaken?

Vul dan het contactformulier in of stuur een leuke mail!

Save your date