” Karin is zo’n trouwfotograaf waarvan je 100% zeker weet dat er mooie foto’s komen. Niet alleen de romantische foto’s waarbij er iets meer geposeerd moet worden, maar ook vooral de kleine momenten met de emoties weet zij perfect vast te leggen!  Met haar vaardigheid weet je gewoon dat ze zich kan aanpassen aan de situatie en dat je echt mooie foto’s krijgt. Vooraf is de communicatie super duidelijk en goed geregeld, zodat je op de dag zelf geen zorgen meer hebt.
Ook de 2e fotograaf die wij bij het pakket hadden was top. Karin weet wie kwaliteit levert en wie ze mee kan nemen naar zo’n belangrijke dag, dus als je hier budget voor hebt, boek deze er dan bij. Zo krijg je ook mooie foto’s van de bruidegom die zich klaarmaakt.
Wij raden het ook zeker aan om een loveshoot van te voren te doen zodat je op de dag zelf die “ongemakkelijkheid voor de foto” niet meer hebt en het is ook nog eens super leuk! “
– Carly & Yannick | Juni 2022

Trouwfotograaf Veenderhoeve

Als vaste fotograaf van de Veenderhoeve, ken ik de locatie zeer goed! Een prachtige authentieke, landelijk & romantische locatie. En natuurlijk ben ik ook zeer bekend in de omgeving. Dus hoe jullie ook jullie bruiloft willen vieren, het wordt zo en zo helemaal geweldig en ik help jullie bij al jullie vragen over de planning en locaties!

Willen jullie trouwfoto’s zoals jullie dag ook werkelijk was en voelde?

Ik laat jullie in spontane, authentieke, grappige en liefdevolle foto’s zien hoe jullie dag écht was.  Zoals die tranen van het lachen tijdens de ceremonie of dat gevalletje “oops” tijdens de speeches. Het ‘geklungel’ met de stropdassen. En natuurlijk het knalfeest in de avond! Al deze kleine & grote momenten leg ik voor jullie vast.

Datum checken

Hoe het écht voelt! …

Hoe zou het zijn als jullie trouwfotograaf zich moeiteloos onder de gasten begeeft en het verhaal van jullie dag kan vertellen, zonder dat jullie “verplicht poseren” of elke keer iets opnieuw te moeten doen “voor de foto”? Het gaat erom dat jùllie genieten van jullie bruiloft en geen zorgen hoeven te maken of je er wel goed op staat

Werkwijze trouwfotograaf Veenderhoeve

Jullie bruiloft! Dè dag, die jullie samen met familie & vrienden gaan vieren. Op zoek naar een goede trouwfotograaf die alle momenten – groot & klein – vastlegt in mooie, spontane en unieke beelden zonder ‘gedoe’?

Ontroerende, leuke en sprekende foto’s van alle mooie momenten is voor jullie een must have! En dit alles zonder dat jullie in de gaten hebben dat jullie trouwfotograaf aanwezig is.

Dit kunnen jullie verwachten !

Ik ben graag aanwezig alsof ik 1 van jullie gasten ben. Afhankelijk van jullie dagprogramma is een 2e professionele fotograaf ook mogelijk!

Award winning | Journalistieke bruidsfotografie

Awards in de trouwfotografie wedstrijd wereld heb ik ook gewonnen. Van de Masters tot aan Fearless Photographers.

Trouwfotograaf Veenderhoeve

Naast diverse pakketten inclusief luxe trouwalbum, is het ook mogelijk om een offerte op maat te ontvangen, geheel volgens jullie wensen. Iedere bruidsreportage is in ieder geval inclusief:

  • Kennismakingsgesprek & 2 gesprekken voor én na jullie bruiloft
  • Prachtige trouwfoto’s als backup op een USB stick of download
  • Een handgemaakt trouwalbum die in overleg met jullie wordt samengesteld
  • Professionele nabewerking in een kleurrijke & contrastvolle stijl
  • Alle reiskosten binnen Nederland
  • Levering binnen 4 weken!

Check snel of jullie trouwdatum nog vrij is en plan een gesprek in!

* TIP * : Beschikbaarheid is een momentopname! Er wordt weer volop getrouwd dus de data – vooral de weekenden! – raken al snel vol! Kennismakingsgesprek ingepland? Dan staat jullie datum in optie!

 

Gesprek inplannen

Bruiloften Veenderhoeve

Zij gingen jullie voor!

Trouwfotograaf Karin Bunschoten

“BETROKKEN, SPONTAAN, ENTHOUSIAST & PROFESSIONEEL!”

Ik ben Karin, geboren en getogen in het “Gooise Reservaat” in het dorp Huizen. Reislustig en altijd geïnteresseerd in mensen. Ooit wilde ik culturele antropologie studeren, maar dat werd toch een toerisme opleiding. Ik werkte jaren in Amsterdam op een reisbureau, om later een switch te maken naar bruidsfotograaf. Inmiddels fotografeer ik al 10 jaar bruiloften en help ik bruidsparen de beste keuzes te maken voor hun mooiste dag!

Bruidsparen mooie herinneringen geven zin de vorm van prachtige foto’s. Dat is wat ik het liefste doe. Vooral ongedwongen op de dag zelf, geen moeilijk gedoe met poseren en ik zal ook nooit vragen of jullie iets opnieuw willen doen “voor de foto”. Ik documenteer jullie bruiloft gewoon zoals alles gebeurt!

Willen jullie prachtige kleurrijke foto’s van alle momenten van jullie bruiloft? En een gezellige bruidsfotograaf, die voor een ontspannen sfeer zorgt? Vinden jullie toffe foto’s van spontane momenten het belangrijkst?

Laten we dan kennismaken!

Over mij

Beschikbaarheid checken? Boeken of meer informatie ?

1 | Spontane & pure trouwfoto’s
2 | Snelle levering 
3 | Vrijblijvend gesprek!
4 | Onopvallend aanwezig
5 | Advies & Tips ! Meer dan alleen trouwfoto’s!
Contact