Trouwfotograaf Partycentrum de Mof | Leusden

Ramona & Eduard

Trouwfotograaf Partycentrum De Mof | Leusden

Trouwfotograaf Partycentrum de Mof in Leusden

Trouwen in de herfst.  Die kleuren met een laagstaand zonnetje: succes gegarandeerd……. tenzij er tòch een bui overkomt.

Maar eerst, laat ik bij het begin beginnen. Deze dag startte bij B & B Mon Chouette (dat is frans voor Steenuil voor de nieuwsgierige lezer). De 2 kleine dames werden in hun jurkjes gehezen en daarna was Ramona zelf aan de beurt.

De first look vond in de tuin van de B & B plaats, waarna wij met z’n drieën foto’s gingen maken in de omgeving van Leusden. Prachtige natuur, licht en vooral lekker ontspannen. Toen we een verdwaalde regenspetter troffen, zijn we teruggegaan naar de B&B voor enkele familie foto’s en de lunch. Goed eten voor de ceremonie is belangrijk ….mits je een hap naar binnen krijgt.

Trouwen bij  De Mof | Leusden

Trouwambtenaar Evelien Blom had niet alleen de eer om de ceremonie te begeleiden, maar ook de 2 kleine dametjes. Gevolgd door Ramona & Eduard en zo gingen we allemaal ervan uit dat we gewoon buiten in de trouwtuin van de Mof de ceremonie konden doen.

De ceremonie buiten duurde 5 minuten….

Toen kwam er een flinke bui over die zich niet aan de regels van de buienradar hield. En dus sprong iedereen snel op en werd de ceremonie onder de tent voortgezet. Uiteraard mochten de 2 kleine dames de ringen geven én hun stempel op de kinderakte zetten…. (lees die inkt zat bijna overal!).

De rest van de middag was, zoals vele bruiloften bij de Mof,  super ontspannen, gezellig, borrelen en spelletjes doen voor diegene die wilden. Ze hebben bij De Mof ook een pakket “We zien wel!”. 

’s Avonds werd de prachtige trouwjurk van Ramona en de kleine meisjes omgeruild voor het wat meer Beierse tenue. Met Duitse roots is het natuurlijk wel leuk om dit terug te laten komen op je bruiloft. En terwijl de avond vorderde en de temperatuur zakte, was het voor mij tijd om naar huis te gaan. En soms is het ook gewoon fijn als je heel dicht bij een trouwlocatie woont 🙂

Meer Trouwen bij De Mof Leusden

 

Trouwfotograaf Partycentrum de Mof Leusden Trouwfotograaf Partycentrum de Mof Leusden De Mof Trouwen Leusden Trouwfotograaf Partycentrum de Mof Leusden Trouwfotograaf Partycentrum de Mof Leusden Trouwfotograaf Partycentrum de Mof Leusden Trouwfotograaf Partycentrum de Mof Leusden Trouwfotograaf Partycentrum de Mof Leusden Trouwfotograaf Partycentrum de Mof Leusden

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date