Loveshoot Amersfoort op een zomerse avond

Sander & Lisette

Loveshoot Amersfoort

Een loveshoot in Amersfoort en omgeving. Een mooie zomeravond in het jaar dat overschaduwd wordt door social distancing en Corona restricties.

Veel bruidsparen hebben hun bruiloft die dit jaar gepland stond moeten verplaatsen naar een later tijdstip. Soms omdat de locatie dicht moest of omdat het aantal gasten zodanig ingeperkt moest worden, dat het niet wenselijk was om de bruiloft door te laten gaan.

Sander & Lisette hebben ook hun bruiloft verplaatst naar 2022. Om toch een beetje in de sfeer te blijven van de bruiloft, ben ik samen met hun op pad gegaan voor een toffe loveshoot. We spraken ’s avonds af om vervolgens rustig aan een mooie route te wandelen door de bossen en langs het meer.

Landgoed Den Treek

Een van mijn favoriete locaties om te fotograferen is Landgoed Den Treek. Een prachtige warme zomerse avond + een prachtige omgeving en ook nog eens mooi licht! Ik kom heel vaak op deze locatie en elke keer ontdek ik nieuwe plekken om toffe foto’s te maken. Kijk maar eens bij deze loveshoot die ook hier is gemaakt!

Willen jullie ook een leuke loveshoot? Laat mij het weten via de mail of bel voor meer info!

Inmiddels zijn Sander & Lisette ook getrouwd. Bekijk hier hun prachtige zomerse bruiloft op Landgoed de Olmenhorst! 

Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date