Leuke, losse & spontane

portretfotografie

Wil je eigenlijk al een hele tijd leuke portretfoto’s, maar heb je een hekel aan poseren?

Spontane familiefoto’s van jullie gezin lijkt een enorme uitdaging, omdat je bang bent dat de kinderen hier helemáál geen zin in hebben en je er dus niet eens aan wilt beginnen?

Mooie foto’s samen met je partner lijkt je fantastisch, maar voelen jullie je ongemakkelijk voor de camera en komt het er dus eigenlijk nooit van?

Vlinders in mijn buik van de mooie foto’s die Karin van ons gezin maakte! Voor het eerst staan we alledrie mooi samen op de foto.

Kim

Portretfotografie

Er is altijd een moment in je leven dat je graag even terugkijkt hoe klein je kinderen waren en hoe ze nu zijn opgegroeid. Of even terugblikken naar die leuke momenten samen met je partner toen jullie elkaar misschien net kenden of gingen trouwen? Zonde toch als je daar helemaal geen mooie foto’s van hebt, waar je met plezier naar kijkt?  Die wil je toch niet missen?

Ontspannen en spontane fotoshoot

Een fotoshoot hoeft namelijk helemaal niet saai of suf te zijn waarbij jullie de hele tijd moeten poseren. Ik zorg voor een gezellige en ontspannen sfeer en je zal zien dat de leuke foto’s van jullie bijna als vanzelf ontstaan en jullie heel natuurlijk op de foto komen te staan.

Locatie keuze

De mogelijkheden voor een fotoshoot op een buitenlocatie zijn enorm veelzijdig, bijvoorbeeld van een landelijke setting en bosrijke omgeving tot een stoere industriële locatie.  Net wat jullie zelf leuk vinden! En denk ook eens aan een locatie waar jullie een speciale band mee hebben, zoals het park waar jullie vaak naar toe gaan of de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben.

Ik werk in de regio Huizen, Gooi & Vechtstreek, Amersfoort, Leusden, Baarn, Soest, Maarsbergen, Woudenberg en Almere.Een aantal mooie locaties in Huizen zijn bijvoorbeeld het Nautische Kwartier, de nieuwbouwwijk Blaricummermeent en ook het Stadspark. In Leusden is Landgoed Den Treek prachtig als locatie voor een familie fotoshoot net als de Soester Duinen.  Maar zelfs je eigen achtertuin kan als locatie dienen net als de speeltuin in de straat of de steeg achter jullie huis.

Voor kinderfotografie is een buitenlocatie perfect!

Ze kunnen hier volledig hun eigen gang gaan en zo krijg je de meest natuurlijke foto’s. Gewoon zoals ze zijn!

Als je buiten portretfoto’s gaat maken, dan ben je natuurlijk afhankelijk van het weer. Het hoeft niet persé stralend weer te zijn, want ook met bewolking kan je prachtige foto’s maken. Mocht het nu toch regenen of heel hard waaien, dan wordt de fotoshoot gewoon gratis verplaatst naar een ander tijdstip.

De foto’s !

Na de fotoshoot zal ik de foto’s gaan selecteren en bewerken volgens mijn eigen stijl. Zodra de foto’s klaar zijn, worden ze in een persoonlijke online gallery geplaatst en kunnen jullie deze bekijken en een keuze maken.

 

Tarieven Portretfotografie

Keuze uit verschillende pakketten

Alle pakketten zijn inclusief :

  • Fotoshoot op locatie
  • Reiskosten binnen een straal van 25km gerekend vanaf Leusden; postcode 3834 ZG, daarna € 0,35 per km
  • Mijn tijd en creativiteit voor een spontane en ontspannen fotoshoot
  • Persoonlijke Online Gallery met minimaal 25 foto’s waaruit gekozen kan worden
  • Professionele nabewerking van de foto’s
  • Mogelijkheid tot kledingwissel
  • Informatie met kledingtips en andere nuttige dingen
  • Inclusief 21% BTW
  • Fotoshoot op zondag en feestdagen : € 85,00 toeslag

 

“Zelfs onze kleintjes waren direct op hun gemak. Karin had alle geduld en zat soms bijna ín de bosjes en dat heeft super mooie ongeposeerde foto’s opgeleverd!!

Wij zouden iedereen aanraden om Karin hun bijzondere momenten te laten vastleggen! “

Christel

Reserveer nu je fotoshoot !

Bij reservering ontvangen jullie ook kledingtips, tips voor fotoshoots met kleine kinderen en hoe je nu het beste kan bepalen wat voor soort print het mooiste is aan de muur!

Portretsessie reserveren

Een selectie van mijn favoriete portretsessies :

Zwanger fotoshoot Huizen

Zwanger fotoshoot Huizen Remco & Wendy - Bikbergen heide Over een aantal weken verwachten Remco & Wendy hun eerste kindje en wat is het mooi om dit geluk te mogen vastleggen. Het was zo ongeveer de enige dag in de afgelopen weken dat het niet regende en wat hadden we...

Lees meer

Portretfotograaf Naarden

Portretfotograaf Naarden Ruim 1,5 jaar geleden had ik Collin en Ilse voor het eerst voor de camera en nu was het weer tijd voor een leuke portretsessie. Kids groeien nu eenmaal snel 🙂 Kijk maar eens naar hun vorige portretsessie : Portretfotografie Blaricum |...

Lees meer

Familie Fotografie Amersfoort | Leusden

Familie Fotografie Amersfoort | Leusden Vier jaar geleden was ik hun bruidsfotograaf. Deze bruiloft herinner ik me nog goed en niet alleen omdat het zo koud was, dat ik bij het gemeentehuis bijna het glazuur van mijn gebit afklapperde en ik sindsdien enorm veel...

Lees meer

Portretfotograaf Leusden | Amersfoort

Portretfotograaf Leusden | Amersfoort Leusden & Amersfoort : mijn nieuwe woonomgeving sinds ruim een half jaar. En dat betekent dus ook dat ik steeds vaker in de omgeving van Leusden portretfoto's maak. Zo ook van Wen, Jan & Max. Op een mooie zondagochtend spraken wij...

Lees meer

Portretfotograaf Huizen

Portretfotograaf Huizen Een familie fotoshoot op de heide tussen Huizen en Naarden Ter gelegenheid van het 40 jarig huwelijk van haar ouders, wilde Inge graag een familie fotoshoot doen met haar broer en haar 2 kinderen in Huizen. Het was qua weer een beetje...

Lees meer