Trouwfotograaf Hotel Blooming Bergen

Janice & Axel

Trouwfotograaf Hotel Blooming Bergen

Trouwfotograaf Hotel Blooming Bergen. De dag voordat Janice & Axel trouwden, eindigde ik in Castricum met een toffe bruiloft bij het Ruiterhuys. Ik dook het hotel aan de overkant van de straat in en de volgende dag startte ik ook weer in Castricum bij het ouderlijk huis van Janice.

De first look en natuurlijk ook de voorbereidingen vonden daar plaats en na de lunch was het tijd om te vertrekken naar de Ruïnekerk in Bergen. Dit was namelijk de ceremonie locatie.  Een prachtige kerk uit de 15e eeuw, dus die staat er al een tijdje. Ooit nog eens afgebrand ook, maar weer opgebouwd voor een deel. Tot zover de geschiedenisles…

De ceremonie werd begeleid door Mieke Wit, trouwambtenaar bij de Gemeente Bergen. En toen kwam de jongedame met de hamer….

Eén van de bruidsmeisjes bezegelde het huwelijk met een meer dan ferme mep, wat de kop van de hamer richting de voorste rij gasten torpedeerde. Gelukkig raakte niemand geblesseerd 🙂

Na de ceremonie was het tijd voor de taart en de groepsfoto’s. Dat was een uitdaging, want het dorpje Bergen en de kerk trekken veel toeristen. Diezelfde toeristen (sommigen in matching regenjas – terwijl het droog was -) moesten natuurlijk even blijven kijken, waardoor ik de nodige photobombers uit beeld moest zien te houden.

Hotel Blooming Bergen

Terwijl ik met Janice & Axel een korte fotoshoot ging doen in het bos vlakbij Hotel Blooming, gingen de gasten al richting het hotel voor de borrel. Aansluitend was het tijd voor het diner met de nodige speeches. En een slideshow met foto’s van jaren geleden…..

De DJ Guido, beter bekend onder de geniale naam : Mr. Sfeerbeheer, had binnen no time de hele dansvloer in beweging. Het was letterlijk : openingsdans en direct daarna ging iedereen los! En dat zie ik niet vaak, zeker niet in de zomer als het nog lekker warm en licht is buiten.

Terwijl iedereen nog uren door is gegaan met het feest, was het voor mij tijd om na 2 dagen afwezigheid weer naar huis te keren met duizenden beelden.

Deze mooie bruiloft zal altijd een mooi plekje in mijn hart en gedachten houden wegens persoonlijke redenen. En een warme herinnering aan waarom mijn vak zo ontzettend mooi kan zijn, omdat het zoveel meer is dan “leuke en toffe plaatjes schieten”.

Leveranciers trouwfotograaf Hotel Blooming Bergen:

DJ : Mr. Sfeerbeheer

Taart : Sweetlab 

Ceremonie locatie : Ruinekerk, Bergen

Trouwen bij Ruinekerk in Bergen Trouwen bij Hotel Blooming Bergen Trouwen bij Hotel Blooming Bergen Trouwen bij Hotel Blooming Bergen

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date