Eén uur van jullie tijd samen en jullie hebben de mooiste herinneringen voor het leven! …..
(En gewoon stoere & mooie foto’s die jullie voor de bruiloft kunnen gebruiken. Als Save the Date. Of gewoon voor aan de muur!)

Loveshoot

Waarom een loveshoot? Gewoon… omdat jullie verliefd  en stapelgek zijn op elkaar! Omdat jullie gaan trouwen of misschien al jaren getrouwd  zijn en jullie geluk en liefde nog eens op een mooie manier vastgelegd willen hebben. Het is ook een leuke manier om alvast aan de camera te wennen voor als jullie grote dag is aangebroken, wanneer jullie bijvoorbeeld bij mij ook een bruidsreportage geboekt hebben.

Loveshoot voorbeeld : 

Hebben jullie alleen maar selfies van telefoonkwaliteit en willen jullie nu eens écht toffe foto’s van jullie samen? Boek dan een loveshoot, waarbij jullie op een ontspannen en leuke manier prachtige & creatieve foto’s krijgen!

Dat willen wij ook!

Locatie

De fotoshoot draait om jullie! Kies de locatie waar jullie iets mee hebben. Denk bijvoorbeeld aan de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Of waar jullie graag wandelen. Houden jullie van modern en strak, kies dan voor een stad met mooie architectuur. Alles is mogelijk!

Waarom een loveshoot boeken?

Wat is er nu leuker dat de foto’s van jullie shoot te gebruiken voor bijvoorbeeld jullie trouwkaart of de Save the Date kaart?! Of gebruik de foto’s voor jullie trouwdag of laat jullie ceremoniemeesters hier creatief mee aan de gang gaan!

Jullie krijgen gelijk een idee hoe de fotoshoot op jullie trouwdag in z’n werk gaat. En als jullie al getrouwd zijn of gewoon al jaren samen, dan is het super leuk om foto’s van jullie samen te hebben in vrijetijdskleding.

En ben je van plan om je partner ten huwelijk te vragen? Heb je er weleens aan gedacht om dit aanzoek te laten fotograferen?  Ook daar heb ik al meerdere keren aan meegewerkt! Zo leuk om de reactie van je partner vast te leggen tijdens DE vraag!

1 | Mooie foto’s in casual kleding
2 | Tof voor Save the Date Kaarten
3 | Film ook mogelijk!
4 | Inclusief Album mogelijk

Prijs

Een super leuke en vooral relaxte loveshoot is 375,- inclusief  40 digitale hoge resolutie bestanden die zorgvuldig worden nabewerkt. En natuurlijk ontbreekt ook hier de persoonlijke website niet waarin jullie alle foto’s kunnen bekijken & downloaden!

Save the date, verlovingskaart, DIY wedding

Gebruik jullie foto’s voor de Save the Date kaart, jullie trouwkaart en jullie bruiloft. Of gebruik de foto’s voor jullie decoratie op de bruiloft. Maak er een mooi album van of een prachtige print voor aan de muur. Mogelijkheden genoeg! Ideeën opdoen voor styling? Check dan eens het werk van Marita van Droomevent!

Loveshoot Boeken

Loveshoots & bruidsfotografie voor échte, authentieke foto’s die jullie laten zien wie jullie écht zijn!

Ook zij hebben nu toffe foto's :

Boek jullie loveshoot

Beschikbaarheid checken? Boeken of meer informatie ?

1 | Prachtige foto’s op mooie locaties
2 | Snelle levering 
3 | Professional met humor
4 | Ook met FILM mogelijk
5 | Tof voor aan de muur & Save the Date etc.
Contact met Karin