Eén uur van jullie tijd samen en jullie hebben de mooiste herinneringen voor het leven! …..
(En gewoon stoere & mooie foto’s die jullie voor de bruiloft kunnen gebruiken. Als Save the Date. Of gewoon voor aan de muur!)

Loveshoot

Een loveshoot komt in vele namen : engagement shoot, couple fotoshoot, fotoshoot voor koppels. Hoe je het ook noemen wilt, het is een leuke fotoshoot voor 2 personen die stapelgek op elkaar zijn.

Waarom een loveshoot? Gewoon… omdat jullie verliefd  en stapelgek zijn op elkaar! Omdat jullie gaan trouwen of misschien al jaren getrouwd  zijn en jullie geluk en liefde nog eens op een mooie manier vastgelegd willen hebben. Het is ook een leuke manier om alvast aan de camera te wennen voor als jullie grote dag is aangebroken, wanneer jullie bijvoorbeeld bij mij ook een bruidsreportage geboekt hebben.

Hebben jullie alleen maar selfies van telefoonkwaliteit en willen jullie nu eens écht toffe foto’s van jullie samen? Boek dan een loveshoot, waarbij jullie op een ontspannen en leuke manier prachtige & creatieve foto’s krijgen!

Dat willen wij ook!

Locatie

De fotoshoot draait om jullie! Kies de locatie waar jullie iets mee hebben. Denk bijvoorbeeld aan de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Of waar jullie graag wandelen. Houden jullie van modern en strak, kies dan voor een stad met mooie architectuur. Alles is mogelijk!

Waarom een loveshoot boeken?

Wat is er nu leuker dat de foto’s van jullie shoot te gebruiken voor bijvoorbeeld jullie trouwkaart of de Save the Date kaart?! Of gebruik de foto’s voor jullie trouwdag of laat jullie ceremoniemeesters hier creatief mee aan de gang gaan!

Jullie krijgen gelijk een idee hoe de fotoshoot op jullie trouwdag in z’n werk gaat. En als jullie al getrouwd zijn of gewoon al jaren samen, dan is het super leuk om foto’s van jullie samen te hebben in vrijetijdskleding.

En ben je van plan om je partner ten huwelijk te vragen? Heb je er weleens aan gedacht om dit aanzoek te laten fotograferen?  Ook daar heb ik al meerdere keren aan meegewerkt! Zo leuk om de reactie van je partner vast te leggen tijdens DE vraag!

” Karin hebben wij leren kennen tijdens onze Loveshoot. En wat voor één! Terwijl ik dacht dat ik alles met Karin geregeld had, zat zij (zonder dat ik het wist) al samen met Pieter in een complot. Terwijl ik mij focuste op deze leuke middag in de Soesterduinen, bleek er meer op de planning te staan dan alleen foto’s maken: ik werd ten huwelijk gevraagd!! Naast dat dit natuurlijk een geweldig moment was, heeft Karin het heel goed aangepakt en georganiseerd. Ik heb vooraf geen seconde iets doorgehad. Het is geweldig om de foto’s, waarbij de emotie van het beeld spat, als aandenken te hebben.”

Spontane Loveshoot

Kledingkeuze Loveshoot

Het voordeel van een loveshoot is dat jullie als stel niet perse strak in het pak op de foto hoeven. Het is namelijk juist belangrijker dat jullie kleding dragen waar jullie je het prettigst bij voelen. Dus ook geen stress dat de jurk (zoals bij een bruiloft fotoshoot) vies wordt. Als je namelijk kleding draagt wat prachtig is, maar het past niet bij je, dan ga je dat terugzien in de foto’s! En dat willen we natuurlijk niet.

Het gaat om de spontaniteit, liefde tussen jullie en dit vooral op een zo ontspannen mogelijk wijze. Misschien iets minder ontspannen als één van jullie de ander ten huwelijk wil vragen, maar ook daar heb ik mijn “trucjes” voor.

Welk tijdstip is het beste voor een loveshoot?

Net als voor alle fotoshoots, wil je het mooiste licht hebben. Afhankelijk van het jaargetijde en het seizoen dat jullie de loveshoot willen, zullen we samen bekijken wat de mooiste tijd is. Dat is in de zomer later dan in het naseizoen als de herfst.

En wat nu als het regent op de dag zelf? 

Dan verplaatsen we de loveshoot naar een ander tijdstip waar het wel droog is! Dat is geen enkel probleem!

Wanneer een loveshoot boeken?

Hebben jullie plannen voor een loveshoot, neem dan contact met mij op om te kijken wanneer het mogelijk is. De weekenden in de maanden Mei, Juni & September zijn erg gewild en druk. Ook omdat deze data populair zijn bij bruidsparen.

 

romantische loveshoot

“Een fantastische ervaring met fantastisch resultaat. De fotoshoot was een loveshoot waarin ik een aanzoek heb gedaan. Het contact met Karin was snel, prettig en Karin dacht echt met mij mee. Ze gaf mij het vertrouwen dat we tot een prachtresultaat zouden komen. Tijdens de fotoshoot was de sfeer relaxt en Karin wist ons goed te instrueren voor onze foto’s.
We zijn echt ontzettend blij met het resultaat. Karin heeft mooie foto’s weten te maken en ook de nabewerking is erg mooi geworden. Het hele proces van aankoop tot het kiezen van de foto’s is zonder problemen verlopen. Haar prijs is goed en er zijn voldoende mogelijkheden om het zo gek te maken als je zelf wilt.
Karin, we willen je nogmaals erg bedanken voor alles en voornamelijk het prachtig vastleggen van ons mooie “Ja!” moment.” – Pascal & Melanie

Dit krijg je bij een loveshoot:

1 | Mooie foto’s in casual kleding
2 | Ideaal voor een Save the Date Kaart
3 | Film ook mogelijk!
4 | Persoonlijk advies over wall art of een album

Prijs

Een loveshoot is te boeken vanaf 215,-! Alle informatie over prijzen loveshoots vind je hier :

Loveshoot Prijzen

En natuurlijk ontbreekt ook hier de persoonlijke website niet waarin jullie alle foto’s kunnen bekijken & downloaden!

Save the date, verlovingskaart, DIY wedding

Gebruik jullie foto’s voor de Save the Date kaart, jullie trouwkaart en jullie bruiloft. Of gebruik de foto’s voor jullie decoratie op de bruiloft. Maak er een mooi album van of een prachtige print voor aan de muur. Mogelijkheden genoeg! Ideeën opdoen voor styling? Check dan eens het werk van Marita van Droomevent!

Loveshoot Boeken

 

Loveshoots & bruidsfotografie voor échte, authentieke foto’s die jullie laten zien wie jullie écht zijn!

Ook zij hebben nu toffe foto's :

Loveshoot & Bruidsfotograaf Karin Bunschoten

“BETROKKEN, SPONTAAN, ENTHOUSIAST & PROFESSIONEEL!”

Ik ben Karin, geboren en getogen in het “Gooise Reservaat” in het dorp Huizen. Reislustig en altijd geïnteresseerd in mensen. Ooit wilde ik culturele antropologie studeren, maar dat werd toch een toerisme opleiding. Ik werkte jaren in Amsterdam op een reisbureau, om later een switch te maken naar bruidsfotograaf. Inmiddels fotografeer ik al 10 jaar bruiloften en help ik bruidsparen de beste keuzes te maken voor hun mooiste dag!

Bruidsparen mooie herinneringen geven zin de vorm van prachtige foto’s. Dat is wat ik het liefste doe. Vooral ongedwongen op de dag zelf, geen moeilijk gedoe met poseren en ik zal ook nooit vragen of jullie iets opnieuw willen doen “voor de foto”. Ik documenteer jullie bruiloft gewoon zoals alles gebeurt!

Willen jullie prachtige kleurrijke foto’s van alle momenten van jullie bruiloft? En een gezellige bruidsfotograaf, die voor een ontspannen sfeer zorgt? Vinden jullie toffe foto’s van spontane momenten het belangrijkst?

Meer over Karin

Boek jullie loveshoot

Beschikbaarheid checken? Boeken of meer informatie ?

1 | Prachtige foto’s op mooie locaties
2 | Snelle levering 
3 | Tof voor aan de muur & Save the Date etc.
Contact met Karin