WIN EEN TOFFE LOVESHOOT !

Doe mee met deze leuke actie en maak kans op een toffe loveshoot t.w.v. € 349,- !! 

Zo doe je mee:

Vul het contactformulier onderaan deze pagina volledig in en vertel waarom jullie graag meedoen met deze actie!

Bij het meedoen aan deze actie ga je akkoord met deze actievoorwaarden :

 • De actie loop van 15 januari t/m 15 februari 2019.
 • De uitslag wordt uiterlijk 28 februari 2019 bekend gemaakt. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.
 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
 • De loveshoot is voor 2 personen, namelijk de winnaar & partner
 • De loveshoot is niet inwisselbaar voor geld, korting, album(s), fotoproducten of een ander soort fotoshoot (zoals bijvoorbeeld een familie fotoshoot of bruidsreportage).
 • De loveshoot is niet overdraagbaar aan andere personen
 • Alleen volledig ingevulde contactformulieren doen mee voor de prijs. Niet volledig ingevulde formulieren worden uitgesloten van deelname.
 • De loveshoot vindt plaats tussen 1 april & 5 mei 2019. Na deze periode is het niet meer mogelijk om de loveshoot te verzilveren en zal er geen restitutie plaatsvinden in welke vorm dan ook.
 • De duur van de loveshoot is maximaal 1.5 uur op locatie
 • De locatie van de loveshoot zal in de omgeving van Amersfoort & Soest zijn (max. 15 km vanaf Amersfoort)
 • De foto’s van de loveshoot zullen worden gebruikt op alle Social Media kanalen van Karin Bunschoten Fotografie en op de website Karin Bunschoten Fotografie
 • De foto’s van de loveshoot worden geleverd in .JPG formaat en bewerkt in de stijl van Karin Bunschoten Fotografie. Het maximum te leveren foto’s is 30 digitale bestanden
 • De geleverde foto’s zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik van de winnaar en partner en mogen geplaatst worden op  Social Media. Het is niet toegestaan de beelden commercieel en of zakelijk te gebruiken zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van de fotograaf.

Loveshoot

Waarom een loveshoot? Gewoon… omdat jullie verliefd  en stapelgek zijn op elkaar! Omdat jullie gaan trouwen of misschien al jaren getrouwd zijn en jullie geluk en liefde nog eens op een mooie manier vastgelegd willen hebben. Het is ook een leuke manier om alvast aan de camera te wennen voor als jullie grote dag is aangebroken, wanneer jullie bijvoorbeeld bij mij ook een bruidsreportage geboekt hebben.

Locatie

De loveshoot draait om jullie! Kies de locatie waar jullie iets mee hebben. Denk bijvoorbeeld aan de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Of waar jullie graag wandelen. Houden jullie van modern en strak, kies dan voor een stad met mooie architectuur. Alles is mogelijk!

Save the date !

Wat is er nu leuker dat de foto’s van jullie loveshoot te gebruiken voor bijvoorbeeld jullie trouwkaart of de Save the Date kaart?! Of gebruik de foto’s voor jullie trouwdag of laat jullie ceremoniemeesters hier creatief mee aan de gang gaan!

Prijs loveshoot

Een super leuke en vooral relaxte loveshoot is 349,- en uiteraard krijgen jullie daar een prachtig luxe handgemaakt album bij van 20 x 20 cm | 20 pagina’s. En natuurlijk ontbreekt ook hier de persoonlijke website niet waarin jullie alle foto’s kunnen bekijken & downloaden!

Save the date, verlovingskaart, DIY wedding

Gebruik jullie foto’s voor de Save the Date kaart, jullie trouwkaart en jullie bruiloft. Of gebruik de foto’s voor jullie decoratie op de bruiloft. Maak er een mooi album van of een prachtige print voor aan de muur. Mogelijkheden genoeg!

Favoriete Loveshoots

Journalistieke trouwfotografie met een goed verhaal! Omdat je geen enkel moment wilt missen!

WIN EEN LOVESHOOT !!!!

Vul vóór 15 februari 2019 het contactformulier volledig in en vertel waarom jullie meedoen met deze actie!

IK DOE MEE!