Loveshoot

Waarom een loveshoot? Gewoon… omdat jullie verliefd  en stapelgek zijn op elkaar! Omdat jullie gaan trouwen of misschien al jaren getrouwd  zijn en jullie geluk en liefde nog eens op een mooie manier vastgelegd willen hebben. Het is ook een leuke manier om alvast aan de camera te wennen voor als jullie grote dag is aangebroken, wanneer jullie bijvoorbeeld bij mij ook een bruidsreportage geboekt hebben.

Hebben jullie alleen maar selfies van telefoonkwaliteit en willen jullie nu eens écht toffe foto’s van jullie samen? Boek dan een loveshoot, waarbij jullie op een ontspannen en leuke manier prachtige & creatieve foto’s krijgen!

Dat willen wij ook!

Locatie

De fotoshoot draait om jullie! Kies de locatie waar jullie iets mee hebben. Denk bijvoorbeeld aan de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Of waar jullie graag wandelen. Houden jullie van modern en strak, kies dan voor een stad met mooie architectuur. Alles is mogelijk!

Save the date !

Wat is er nu leuker dat de foto’s van jullie shoot te gebruiken voor bijvoorbeeld jullie trouwkaart of de Save the Date kaart?! Of gebruik de foto’s voor jullie trouwdag of laat jullie ceremoniemeesters hier creatief mee aan de gang gaan!

Prijs

Een super leuke en vooral relaxte loveshoot is 349,- en uiteraard krijgen jullie daar een prachtig luxe handgemaakt album bij van 20 x 20 cm | 20 pagina’s. En natuurlijk ontbreekt ook hier de persoonlijke website niet waarin jullie alle foto’s kunnen bekijken & downloaden!

NU met GRATIS video (normaal € 450,-) voor loveshoots voor 31 mei 2021 ! 

DAT willen wij ook!

Save the date, verlovingskaart, DIY wedding

Gebruik jullie foto’s voor de Save the Date kaart, jullie trouwkaart en jullie bruiloft. Of gebruik de foto’s voor jullie decoratie op de bruiloft. Maak er een mooi album van of een prachtige print voor aan de muur. Mogelijkheden genoeg! Ideeën opdoen voor styling? Check dan eens het werk van Marita van Droomevent!

Save our Date

Loveshoots & bruidsfotografie voor échte, authentieke foto’s die jullie laten zien wie jullie écht zijn!

Ook zij hebben nu toffe foto's :

Boek jullie loveshoot

Leg jullie liefde vast in een toffe loveshoot!

Voor meer info & reserveren :

 

Contact met Karin