Trouwen op het strand Bloemendaal

Niels & Babette

Trouwen op het strand – San Blas Bloemendaal

Relaxed, ongedwongen & vrolijk! Dàt is de sfeer die Niels & Babette wilden voor hun bruiloft bij Beachclub San Blas in Bloemendaal aan Zee.

Marita van Droomevent verzorgde een geweldig stylingplan voor deze toffe & relaxte bruiloft met als resultaat een zeer kleurrijke styling. De prachtige bloemen, zoals Dahlia’s en ananassen gevuld met bloemen en 2 enorme flower chandaliers, waren het werk van Dirk van Korlaar Bloemisten.

Trouwceremonie San Blas Bloemendaal aan Zee

Niels & Babette wilden hun bruiloft anders dan anders en met nadruk op ongedwongen & vrolijk. Ze wilden heel specifiek gèèn fotoshoot, gèèn groepsfoto’s, geen corsages en ook geen standaard ceremonie. Een goede vriend verzorgde de ceremonie, gevolgd door 2 speeches van de vader van Niels en een goede vriendin van Babette. Trouwambtenaar Lucinda Kuijk was alleen aanwezig voor het officieel gedeelte. Huub de mopshond was ringendrager en zoals verwacht vond hij het wel erg interessant allemaal!

Na de ceremonie was het taartmoment. En ook dit ging in diezelfde ontspannen en spontane manier als de hele bruiloft. Zowel Niels als Babette waren diegene die voor iedereen stukjes taart verzorgden. Op een lange tafel waren een tiental verschillende soorten taarten gemaakt door John & June’s.  En wat waren die taarten lekker! (ja, ik heb 2 stukjes geproefd! )

Terwijl het taart & borrelmoment langzaam overging in het diner met alle gasten, werden we getrakteerd op een prachtige zonsondergang. Dat is het cadeau wat je kan krijgen als je gaat trouwen op het strand ! Even buiten genieten en toen snel naar binnen voor het feest!

En wat voor een feest! Een “ninety’s meets beachclub / best friends wedding” feest. In andere woorden : dat ging gewoon compleet los!

Leveranciers :
Trouwlocatie  : San Blas – Bloemendaal aan Zee
Styling : Droomevent
Bloemen : Korlaar Bloemisten
Taarten : John & Junes

Meer bruiloften bekijken bij San Blas Bloemendaal ? Check dan ook even deze bruiloft : Trouwfotograaf Bloemendaal

Trouwen op het strand Bloemendaal Bruidsfotograaf Bloemendaal Trouwen op het strand Bloemendaal Trouwen op het strand Bloemendaal Trouwen op het strand Bloemendaal Trouwen op het strand Bloemendaal Trouwen op het strand Bloemendaal Trouwen op het strand Bloemendaal Trouwen op het strand Bloemendaal Trouwen op het strand Bloemendaal Trouwen op het strand Bloemendaal Bruidsfotograaf Noord Holland Bruidsfotograaf Utrecht

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date