Bruiloft Ruiterhuys Castricum

Kim & Onne

Bruiloft Ruiterhuys Castricum

Bruiloft Ruiterhuys Castricum. Elk jaar hoop ik wel één of meerdere bruiloften bij deze prachtige locatie te fotograferen. Dit was de 2e van deze maand. Ook een stuk warmer dan de vorige, maar dat mag nooit de pret drukken. Bij het Ruiterhuys kan je alle kanten op met de ceremonie.

Mijn dag startte bij de voorbereidingen. En hoe makkelijk is het als de bruidegom zich gewoon bij de buren kan aankleden. Zo kon ik makkelijk de voorbereidingen van beide vastleggen. De first look was dan ook gewoon thuis, samen met de familie.

De trouwauto. Dat was even spannend. Deze Lincoln 1941 had nog een paar onderdelen die vlak voor de bruiloft gemaakt of opgeknapt moesten worden. Voor de zekerheid reed er een 2e trouwauto mee naar de locatie. We konden niet al te hard rijden, dus met een sliert auto’s achter ons gingen we op pad naar de duinen bij Castricum. Vanwege de warmte en de felle zon was het zoeken naar een paar mooie plekken voor de foto’s.

Bruiloft Ruiterhuys Castricum

Bij het Ruiterhuys kan je altijd een mooie haag vormen om het bruidspaar te ontvangen. Even snel wat drinken en het was tijd voor de ceremonie op het trouweiland. Babs Marie Hoogeboom-de Ruiter van de Gemeente Castricum mocht Kim & Onne vandaag trouwen. Zoals altijd was het een mooie persoonlijke ceremonie met de nodige humor. Na het tekenen van de akte en het ja-woord mocht de directe familie het bruidspaar feliciteren waarna het tijd was voor de sweettable bij ByShey.

’s Avonds hadden we nog even wat mooi licht en nam ik het bruidspaar nog even kort mee voor een paar mooie foto’s.

Daarna was het natuurlijk tijd om de voetjes van de vloer te doen. Zeer letterlijk voor de kids die uiteraard niets liever wilde dan flink wat rondjes draaien in papa’s handen!

Leveranciers :

Sweettable : Byshey

Trouwauto : Valkering Classics

Styling : Met Liefde Geregeld 

Band : Fragmentlive

Meer bruiloften bekijken bij het Ruiterhuys?

Trouwen bij het Ruiterhuys

Bruiloft Ruiterhuys Castricum Bruiloft Ruiterhuys Castricum Bruiloft Ruiterhuys Castricum

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date