” Karin is een fantastische fotografe die de dag precies weet vast te leggen zoals het is. Ze mengt zich goed in de groep, en je hebt bijna niet door dat ze er is. Met af en toe een heerlijk vleugje humor. 
Ze neemt de tijd om alles goed door te spreken van tevoren, en weet goed de belangrijke dingen uit het gesprek te halen. Ook de nabewerking ging soepel. We hebben fantastische blijvende herinneringen aan onze dag door Karin en zijn daar heel dankbaar voor.
Echt een aanrader! ”  – Roan & Hennie

“Betrokken, enthousiast, spontaan & professioneel!”

 

Ik ben Karin, geboren en getogen in het “Gooise Reservaat” in het dorp Huizen. Reislustig en altijd geïnteresseerd in mensen. Ooit wilde ik culturele antropologie studeren, maar dat werd toch een toerisme opleiding. Ik werkte jaren in Amsterdam op een reisbureau, om later een switch te maken naar bruidsfotograaf.

Bruidsparen mooie herinneringen geven zin de vorm van prachtige foto’s. Dat is wat ik het liefste doe. Vooral ongedwongen op de dag zelf, geen moeilijk gedoe met poseren en ik zal ook nooit vragen of jullie iets opnieuw willen doen “voor de foto”. Ik documenteer jullie bruiloft gewoon zoals alles gebeurt!

Willen jullie prachtige kleurrijke foto’s van alle momenten van jullie bruiloft? En een gezellige bruidsfotograaf, die voor een ontspannen sfeer zorgt? Vinden jullie toffe foto’s van spontane momenten het belangrijkst?Toffe bruidsfoto’s vol heerlijke echte momenten; dát is wat ik fotografeer. Ik hou ervan om de emoties van jullie trouwdag vast te leggen met een frisse en eigenzinnige blik. Elk moment in zijn eigen natuurlijke, spontane en ongekunstelde setting waarbij de foto het verhaal vertelt.

Een paar andere wetenswaardigheden over mij : 

√ Ongetrouwd …. (paradox nietwaar? Maar al 15 jaar samen met Arjen)
√ Veertig jaar en een (heel) klein beetje
√ “Leasemoeder” van een 19 jarige dame
√ Koffie vind ik één van de beste uitvindingen, naast Fristi en wasmachines
√ Koken kan ik gewoon echt niet.
√ Guilty pleasures : Muppets, Motown & Haribo pretmix
√ Huisgenoot van 1 hond, 2 katten & 7 vissen. Oh, en niet te vergeten van Arjen!
√ Fearless, WPJA, Masters Award Winnaar

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Let’s Meet !

Beschikbaarheid checken? Boeken of meer informatie ?

1 | Spontane & pure trouwfoto’s
2 | Snelle levering 
3 | Professional met oprechte interesse
4 | Onopvallend aanwezig
5 | Elke bruiloft een FEESTJE!
Save your date