Trouwen bij Landgoed Rhederoord

Carly & Yannick

Trouwen bij Landgoed Rhederoord

Trouwen bij Landgoed Rhederoord staat gelijk aan trouwen op een romantische locatie, met goed eten en als je wilt: een goed feest!

Carly & Yannick trouwden na een “kleine” zoektocht bij Landgoed Rhederoord. Vijf jaar geleden fotografeerde ik samen met Ditta de bruiloft van haar zus (check dit blog voor die foto’s!)Vandaag was het de dag van Carly & Yannick.

Landgoed Rhederoord

Een prachtige locatie met een geweldig uitzicht en een heel mooi park. We dompelden ons onder in de “georganiseerde chaos” van de voorbereidingen. Tot het tijd was voor de ceremonie waarbij stiekem de tweeling in de Lamborghini een klein beetje de show stal.

Persoonlijke geloftes zorgden voor de nodige tranen van geluk en ook een hoop gelach. Terwijl ik samen met het bruidspaar op pad ging voor de fotoshoot, nam Ditta een aantal groepsfoto’s voor haar rekening en de sfeer van de middag. Daarna was het tijd voor het diner met een wel hele leuke verrassing en één die al een tijd op mijn verlanglijst staat : een Haka !

Het avondfeest …. we mogen weer! En dus werd er ook een spectaculaire openingsdans neergezet door Carly & Yannick en ja ook met een trouwjurk kan je gewoon goed dansen. Het feestje ging nog tot laat door toen het tijd voor mij was om te gaan.

 

Leveranciers :

MUAH : Carly zelf (Carly is zelf make up artist!)

Haar & MUAH : Marion Willemsen Visagie

Weddingcake : We Love Cakes

Photo Booth : www.flitskast.nl

Trouwringen : Guido Sterk Juwelier

2e Fotograaf : Ditta van Ekris Vakfotografie

Enthousiast geworden en wil je nog een bruiloft bekijken bij Landgoed Rhederoord?

Bruidsfotograaf Landgoed Rhederoord

Trouwen bij Landgoed Rhederoord Trouwen bij Landgoed Rhederoord Trouwen bij Landgoed Rhederoord Trouwen bij Landgoed Rhederoord Trouwen bij Landgoed Rhederoord

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date