Bruidsfotograaf Landgoed Rhederoord

Marco & Simone

Trouwen in een tuin onder een grote boom. Dat is wat Simone altijd al wilde. En dat is ook precies hoe de bruiloft van Simone & Marco eruit zag.

Ik begon mijn dag bij Landgoed Rhederoord, waar Saloua van Visazine Styling al druk bezig was met de make-up van Simone. Lekker ontspannen in een prachtige kamer met idem balkon & uitzicht. Marco ging zich voorbereiden in een andere kamer uiteraard, 1 verdieping hoger. In het bijzijn van zijn ouders trof hij zijn voorbereidingen.

De first look vond plaats bij de mooie trap van het landgoed en wij gingen hierna op stap voor de fotoshoot in de tuin. Maar eerst een lunch. En de tip van de dag: eet geen maanzaad! Dat gaat namelijk nogal tussen je tanden zitten …

Trouwen in de tuin van Landgoed Rhederoord

De ceremonie vond plaats onder de grote boom in de zijtuin van het landgoed met hun beste vrienden en familie. Lieve Tante Toos zorgde voor de pen voor het tekenen van de akte terwijl daarvoor iemand even een sprintje moest trekken om de ringen op te halen in de hotelkamer. Klein detail.

Na de ceremonie was het tijd voor de taart & toost en natuurlijk de nodige speeches. Met hilarische verhalen en een heleboel foto’s.

In plaats van een groot feest kozen Marco & Simone om lang en gezellig te dineren. En toen was het voor mij tijd om afscheid te nemen van dit lieve bruidspaar.

Leveranciers:

Haar & Make-Up : Visazine Styling
Bloemen : Nozili
Bruidstaart : Patisserie Christiaan
Trouwpak Marco : ZANO Elst
Bruidsjurk Simone : Bruidsgalerie Tres Jolie
Trouwringen : Juwelier de Tijd Doetichem

Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord Trouwen Landgoed Rhederoord

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date