Bruidsfotograaf De Weistaar

Maarten & Stephanie

Bruidsfotograaf De Weistaar

Bruidsfotograaf De Weistaar, Maarsbergen. Via een van mijn trouwste fans, waren Maarten & Stephanie bij mij terecht gekomen. En zo mocht ik eind mei beginnen in ’t Darp, officieel bekend als Huizen. Het dorp waar ik het grootste deel van mijn leven gewoond heb. En ik had nog gehoopt een woordje huizers te horen, maar “’t Dialect in ’t darp is zoë zeutjiesan oëk an ’t over raken”. 

Ik begon bij de gezellige bezigheid bij de voorbereidingen met daarna uiteraard de first look en de fotoshoot. Die konden we nog net droog doen, voordat we onderweg naar De Weistaar een flinke bui over ons heen kregen.

Trouwen bij de Weistaar

Het liefst wilde Maarten & Stephanie buiten trouwen in het weiland, maar dit jaar is het weer nogal wisselvallig en ook vandaag begon het precies tijdens de ceremonie te regenen. Maar toen zaten we al op de mooi gestylde hooizolder. Stephanie werd weggegeven door haar opa, zo bijzonder.

Na de ceremonie was het tijd voor felicitaties, gevolgd door het diner gemixt met speeches. En een quiz. Toch altijd leuk om te zien wie de meeste vragen goed kan beantwoorden.

Feest bij de Weistaar

Je hebt coverbands…. en hele goeie coverbands. Dat laatste omschrijft de band Driven. Het feest ging dan ook snel los en ik had het kunnen verwachten toen “trouwste fan” onderdeel was van een act. Een behoorlijk ludieke act die zeker de aandacht had van de rest van de gasten … 🙂

Leveranciers

Locatie : De Weistaar, Maarsbergen

Trouwpak : Tim’s Menswear

Trouwambtenaar : Iris van Heesch 

Styling & Taart : De Weistaar

Saxofonist : Paul Backbier

Band : Driven

 

Bruidsfotograaf de Weistaar Bruidsfotograaf de Weistaar Bruidsfotograaf de Weistaar

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date