Herfst Bruiloft Ruiterhuys | Castricum

Kayleigh & Jason

Herfst bruiloft bij het Ruiterhuys

Een prachtige dag eind september. Samen met mijn 2e fotograaf Ditta ging ik weer op pad naar Heerhugowaard. Vier jaar geleden waren wij hier ook aanwezig bij het huwelijk van de getuige van de bruid van vandaag. Zo leuk om weer bruidsparen van een paar jaar geleden tegen te komen!

Ditta startte haar dag bij de voorbereidingen van Jason en ik begon bij Kayleigh. Jason haalde zijn bruid op met een pracht van een mustang en na de first look in de achtertuin gingen wij op pad naar Fabriek Zuidermeer voor de fotoshoot.

Trouwen bij het Ruiterhuys, Castricum

Een van mijn favoriete trouwlocaties. Landelijk, sfeervol & gezellig. En je kan er alle kanten op. Een romantische binnen- of buitenceremonie; het kan allemaal!

Kayleigh & Jason hadden vooraf al besloten dat de ceremonie binnen zou plaatsvinden. Heel sfeervol ingericht en de kids… ja die hadden wel lol met de stro balen. Die waren aan het eind ietsje gedecimeerd.

Voorafgaande aan de ceremonie was er tijd voor de borrel en de bbq. Door de corona maatregelen die van toepassing waren, zou er geen avondfeest plaatsvinden. Maar dat maakte deze bruiloft er niet minder gezellig om.

Herfstbruiloft Ruiterhuys

Als je trouwt in de herfst, dan heb je natuurlijk meer kans op minder goed weer. Maar we leven in Nederland, dus het kan net zo goed hartstikke warm zijn. Het Ruiterhuys heeft ook een hele leuke romantische setting binnen naast het restaurant. En daar gaven Kayleigh & Jason elkaar het ja-woord. Trouwambtenaar Patricia Rück – waar wij al eerder bij een bruiloft bij het Ruiterhuys  mee hebben samengewerkt – maakte er wederom een leuke, vrolijke ceremonie van met de nodige humor. Ondertussen vermaakten de kids zichzelf … met stro.

Na deze geweldige ceremonie was het natuurlijk tijd voor taart! En speeches of beter gezegd: persoonlijke liedjes!

Ondanks de aanpassingen was ook deze bruiloft super mooi, persoonlijk en onvergetelijk! Bedankt Kayleigh & Jason dat wij bij jullie bruiloft aanwezig mochten zijn !

Deze leveranciers maakten de bruiloft van Kayleigh & Jason onvergetelijk :

BABS : Ja ik trouw jullie
Kapsel Kayleigh : De Knipkeet.  (Handig als je moeder kapster is!)
2e Fotograaf : Ditta van Ekris
Trouwauto : Nostalgico 
Bruidstaart : Amannie’s Taarten
Trouwringen : Sanne Swart
Trouwjurk : De Witte Markies
Trouwpak : Hoes Tailors
MUAH : B-Youtiful
Fotoshoot Locatie : Fabriek Zuidermeer

WIST JE DAT : je ook een loveshoot kan doen als aanstaand bruidspaar? Dat deden Kayleigh & Jason ook !

Check hun loveshoot hier : Loveshoot Kayleigh & Jason

Herfst bruiloft Ruiterhuys herfst bruiloft Ruiterhuys Herfst bruiloft Ruiterhuys Castricum

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date