Romantische Loveshoot

Kayleigh & Jason

Romantische Loveshoot

Hoe mooi is het, als jullie in een romantische loveshoot de liefde voor elkaar laten zien door humor & lachen en vooral genieten van elkaar tijdens alle kleine momentjes die oh zo belangrijk zijn!

Kayleigh & Jason zijn zo’n leuk stel! Super relaxed en gewoon super grappig met elkaar! Tijdens de loveshoot gingen we op stap door het prachtige landgoed Den Treek naast Amersfoort. Samen met hun dochtertje van 1.5 (en leuke oppas). Uiteraard hebben we eerst een paar toffe gezinsfoto’s gemaakt en daarna was het volle aandacht voor dit lieve stel.

En wat is het gaaf als het weer mee zit! Een prachtig zonnetje zorgde voor de heerlijke kleuren in het bos. En als de liefde voor elkaar zo duidelijk is, dan gaat de loveshoot als vanzelf. Zo ook bij Kayleigh & Jason, want hun liefde spat gewoon van het scherm af!

Loveshoot boeken

Willen jullie ook eens leuk & ontspannen op de foto, zonder gedoe en poseren? Bel of mail mij voor meer info! 

Romantische Loveshoot Romantische loveshoot Amersfoort romantische loveshoot romantische loveshoot Loveshoot Leusden en Amersfoort Ontspannen Loveshoot Loveshoot Amersfoort Loveshoot spontaan Loveshoot in het bos Loveshoot poses

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date