Zomerse bruiloft bij het Ruiterhuys | Castricum

Maartje & Tim

Buiten trouwen op een prachtige landelijke locatie met 37 graden in Noord-Holland. Het kan! En dus ging ik uitgerust met extra bussen deodorant, 3 setjes kleding en een heleboel waterflesjes richting Uitgeest. Samen met Ditta die vandaag mijn 2e fotograaf / steun en toeverlaat was.

We begonnen bij zowel bruid als bruidegom tijdens de voorbereidingen. Iedereen deed het rustig aan en het programma was ook iets aangepast op deze onhollandse temperaturen. Toen Maartje er helemaal klaar voor was, kwam Tim haar ophalen bij haar ouderlijk huis in de leukste trouwauto die ik tot nu toe heb gezien. Een Nissan Figaro. Wat een leuke en vrolijke auto!

Chateau Marquette – Heemskerk

Voor de fotoshoot hadden Maartje & Tim als locatie Chateau Marquette in Heemskerk gekozen. Een prachtige bosrijke omgeving wat erg gunstig was met die warmte. Een heerlijke warm briesje zorgde voor de nodige verkoeling…. eerlijk gezegd het waaide best flink eigenlijk 🙂
Nadat we hier ook nog even een verkoelend drankje op het terras hadden genuttigd, was het tijd om naar de trouwlocatie te gaan. Op naar Castricum naar het Ruiterhuys.

Het Ruiterhuys – Castricum

Bij aankomst in het Ruiterhuys was het eerst weer tijd voor het nuttigen van nog meer water en koude drankjes en het maken van de groepsfoto’s. Inmiddels was het einde van de middag en ook tijd voor het diner. De vader van Maartje had een prachtige speech voorbereid en als verrassing voor Tim had Maartje samen met de muzikanten van Lace ervoor gezorgd dat Tim een heel persoonlijk lied te horen kreeg. Zo kom je mensen tegen aan de andere kant van de wereld tijdens een reis en een paar jaar later zingen ze voor je op je bruiloft!

De ceremonie vond plaats op het eilandje van het Ruiterhuys. En ein-de-lijk mocht ik ook eens samenwerken met Mariëlle Jongmans van Bijzondere Huwelijkssluiting. Bekend in de trouwbranche en wat is zij een geweldige trouwambtenaar! De liefde voor haar vak straalt ervan af, dus bij deze : een aanrader voor je huwelijk!

Alhoewel we eerst nog dachten dat het bruidspaar werkelijk weg zou smelten tijdens de ceremonie vanwege de zon, viel dat juist enorm mee en werden we getrakteerd op prachtige zomers licht. Gewoonweg een plaatje! Inmiddels was het al avond geworden na de ceremonie en dus hoog tijd voor het taartmoment en de openingsdans. Een speciale rol voor de vader van Maartje die ook flink de voetjes van de vloer liet gaan!

En toen zat het erop voor mij en Ditta! Wij vertrokken met warme gevoelens (letterlijk en figuurlijk) en we kijken nog steeds met enorm veel plezier terug naar deze geweldige bruiloft! Maartje & Tim: Van harte gefeliciteerd en heel erg bedankt dat wij deel mochten zijn van jullie mooie dag!

Geniet van de foto’s! 🙂

Leveranciers :

2e fotograaf : Ditta Kleinveld
Videograaf : Maikel Hurts
Trouwambtenaar : Mariëlle Jongmans – Bijzondere Huwelijkssluiting
Muziek : Romy & Michael van Lace Music
DJ avondfeest : Joost van Expose Sound & Light
Trouwlocatie : Het Ruiterhuys | Castricum
Bloemen : Bruidsbloemist

MEER BRUILOFTEN RUITERHUYS BEKIJKEN!

Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Bruidsfotograaf Ruiterhuys Castricum Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date