Bruidsfotograaf Utrecht | Schalkwijk

Wendy & Anneruth

Bruidsfotograaf Utrecht

Het is inmiddels mei 2021 wanneer er eindelijk weer getrouwd wordt. Dit keer mocht ik als bruidsfotograaf Utrecht aan het werk in het Fort Lunet aan de Snel in Schalkwijk.

Deze twee lieve dames die elkaar vandaag het ja-woord gaven, had ik al eerder ontmoet op de bruiloft van hun ceremoniemeester. Het is altijd leuk om weer bekenden tegen te komen op een bruiloft.

Trouwen bij Fort Lunet a/d Snel, Schalkwijk

Het is nog ‘Corona’ tijd. Dus werd er uiteraard eerst getest door iedereen. Het weer was nogal onstuimig. Windkracht 6 denk ik. Het ene moment was er volop bewolking & regen, 10 minuten later scheen de zon! En die scheen elke keer op de juiste momenten!

De voorbereidingen van de dames vond plaats in het Fort op natuurlijk 2 verschillende plekken. De First Look was nog even spannend of het wel of niet zou regenen, maar die regen werd heel rap weggeblazen door de wind. Na deze heerlijk uitbundige First Look gingen wij met z’n drie├źn op stap voor de foto’s. Twee wapperende jurken (en sluier) in de wind. Het is best een uitdaging!

Trouwceremonie

De ceremonie vond bovenop het fort plaats. Heerlijk in de buitenlucht met dezelfde stevige ‘bries’. Hondje Tibbe was de ster in het brengen van de ringen. En fijn als het is, als je los mag lopen, werd dat opgevolgd door een paar minuten rondjes rennen!

Zelfs het tekenen van de akte was even een uitdaging met die wind; je wilt natuurlijk niet dat de trouwakte ineens de hele provincie Utrecht wappert. Goed vasthouden dus!

Na de ceremonie was het tijd voor de felicitaties en de groepsfoto’s. Voor het diner was het ook nog tijd voor 2 speeches / ‘stukjes’. Een daarvan had een uitspraak die nogal voor grote hilariteit zorgde. Die zal mij altijd bijblijven … en nee die zal ik niet herhalen ­čÖé

 

Bruidsfotograaf Utrecht Schalkwijk

Verhalende bruidsfotografie met een ├ęcht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date