Trouwen in de achtertuin | Trouwfotograaf Zuid-Holland

Linsey & Patrick

Vijf geleden ontmoette ik Patrick & Linsey voor het eerst in de Schoorlse Duinen. Dat hadden we daar trouwens zo afgesproken. Wij gingen daar op pad voor hun loveshoot en toen al kwam ik er achter wat een ontzettend lief en verliefd stel zij samen vormen. Zij vertelden mij destijds dat zij de ware voor elkaar zijn en dat zij graag een australian cattle dog wilden. En nu 5 jaar later stond ik ’s morgens op de stoep voor hun bruiloft. In hun eigen achtertuin en met Metal, de australian cattle dog die maar al te graag een ritje in/op/onder de trouwjurk wilde maken deze dag. Overigens had hij succes daarin.

Toen ik aankwam bij hun fantastische woning in Groot-Ammers, was ik even de kluts kwijt, want daar stond een roze hummer voor de deur en al een hele hoop bruiloftsgasten. Maar dat bleek van de overburen te zijn !

Met open armen en bergen knuffels werd ik ontvangen in de heerlijke familie “chaos” die deze bruiloft zo kenmerkt. De peetouders van Linsey waren overgekomen uit Engeland en logeerde al bij Linsey & Patrick. De beste vriend van Linsey die tevens de ceremonie zou doen arriveerde kort na mij. En ik werd gelijk ondergedompeld in een wir war van familie en 2 honden die alles mega interessant vonden. En die overigens een stuk beter luisteren dan de mijne, dus dat moet hoognodig aan gewerkt worden hier thuis.

Nadat Patrick met hun trouwauto arriveerde…. een Ford Mustang, zo’n moderne met een overschot aan PK’s, was het tijd voor de First Look en daarna propten Linsey en ik ons in de auto. Achterin zo’n Mustang komen met apparatuur of voorin met een trouwjurk, dat blijft een dingetje. We vertrokken naar de Biesbosch voor de fotoshoot. Het bruidsboeket was overduidelijk gemaakt met zeer verse bloemen, want binnen 10 tellen kwam er een grote hoornaar aangevlogen die het boeket als landingsplek koos. Als dierenliefhebber ging Linsey deze vrolijke vriend nog net niet aaien terwijl ik met telelens en gepaste afstand maar een foto nam.

Trouwen in de achtertuin

Trouwen in de achtertuin ! Na de fotoshoot keerden wij terug voor de lunch, koffie en de ceremonie. Gewoon in de achtertuin, want dat kan prima bij hun. Metal kreeg de eer om in rakettempo de ringen af te leveren en de jurk van dichtbij te bewonderen en vanaf dat moment was het echt een familie feest. Iedereen hielp mee. Van het brengen van de heerlijke vegan gerechten tot het ombouwen van de tent en het afruimen van de tafels. Knuffels, grappen, relaxen …. alles passeerde de revue.

Ik heb mij enorm welkom gevoeld tijdens hun bruiloft alsof ik zelf bij de familie hoorde. Wat een geweldige dag en wat een prachtig lief bruidspaar! Ik ben ook stiekem een beetje verliefd geworden. Ik kan nu alleen maar zeggen : geniet van de foto’s! En lieve Linsey & Patrick : enorm bedankt dat ik deel mocht zijn van jullie dag! Wat was het mooi!

Masters of Wedding Photography Award

Deze bruiloft heeft mij diverse Trouwfotografie Awards opgeleverd. Zoals recentelijk een Masters of Wedding Photography Award !

Masters Wedding Photography Award

En naast een Fearless Honorable Mention ook een Story Award en een WPJA Award! 

 

Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Trouwen in de achtertuin Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf Journalistieke trouwfotograaf

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date