Bruidsfotograaf Utrecht

Trouwen jullie het liefst in een landelijke omgeving ? Of liever op een mooie klassieke locatie zoals Buitenplaats Sparrendaal? Of misschien wel op een stoere industriële locatie, zoals de Metaalkathedraal? Hoe jullie het ook vieren, jullie willen de beste bruidsfotograaf van Utrecht
Als bruidsfotograaf leg ik jullie liefde vast in prachtige echte en spontane beelden. En of het nu die tranen van het lachen zijn of dat mooie moment tussen jullie tijdens de first look; ik fotografeer alle grote momenten en de leuke kleine daartussenin!

Als bruidsfotograaf werk ik zeer vaak in Utrecht. Downtown Utrecht of een van de vele mooie buitenplaatsen zoals Sparrendaal of Kasteel Sterkenburg.  Ook met een 2e fotograaf indien gewenst!

Werkwijze trouwfotografie

Echte momenten die laten zien wie jullie écht zijn en zoals jullie deze willen herinneren.
Nu en in de vele mooie jaren later in jullie huwelijk!

Als trouwfotograaf ben ik graag aanwezig als 1 van jullie gasten. Enthousiast en met veel liefde leg ik alle mooie momenten van jullie dag vast zonder opvallend te werk te gaan. Ik hou van de journalistieke stijl in de trouwfotografie. Dit betekent dat ik geen momenten in scène zet en alles vastleg zoals het gebeurt.

Echte momenten pakken dàt is wat ik doe. Ik vertel jullie verhaal, waarin jullie jezelf herkennen en de persoonlijke band tussen jullie van het scherm spat.

Bruidsfotograaf Utrecht

Naast diverse voordeelpakketten inclusief trouwalbum (vanaf 1495,-) is het ook mogelijk om een offerte op maat te ontvangen, geheel volgens jullie wensen.

Iedere bruidsreportage is in ieder geval inclusief:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek & 2 gesprekken voor én na jullie bruiloft
  • Prachtige trouwfoto’s als backup op een USB stick
  • Luxe handgemaakt trouwalbum die in overleg met jullie wordt samengesteld
  • Professionele nabewerking in een kleurrijke & contrastvolle stijl
  • Alle reiskosten binnen Nederland
  • Levering binnen 4 weken!

Willen jullie precies weten welk pakket het best bij jullie past of een offerte op maat?
Check snel of jullie trouwdatum nog vrij is en plan een vrijblijvend gesprek in!

Bruiloften Utrecht & omgeving

Trouwfotograaf Karin Bunschoten

Enthousiast, betrokken, enorm opmerkzaam en dol op vrolijke & stoere bruidsparen, die vooral hun eigen plan trekken tijdens hun bruiloft.

Met al ruim 7 jaar ervaring en diverse (Internationale) trouwfotografie awards, fotografeer ik met humor en vooral veel liefde de beste en mooiste momenten tijdens jullie bruiloft.

Zijn jullie op zoek naar een spontane en vrolijke trouwfotograaf en willen jullie geen enkel moment missen van jullie mooiste dag?

Tof! Leuk jullie te ontmoeten!

Contact

Bruidsfotograaf Utrecht Reviews

Check beschikbaarheid!

Wees op tijd met het reserveren van jullie trouwdatum. Met name bepaalde maanden zijn populair om in te trouwen dus die zijn gauw volgeboekt! Neem contact met me op om te kijken of jullie datum nog vrij is of als jullie nog andere vragen hebben.

Check datum!