” Wij hadden Karin al ontmoet op de bruiloft van mijn beste vriendin. En wij waren er eigenlijk al heel snel erover uit; als wij gaan trouwen dan willen we ook Karin! Niet alleen omdat ze prachtige foto’s maakt, maar ze is ook heerlijk om erbij te hebben! Het matchte gewoon heel goed! Dus naast mooie foto’s hebben we ook onwijs gelachen en zo hoort het! Ze was op onze dag samen met Ditta, de second shooter, en dat is echt het gouden duo hoor! Dus wil je een second shooter erbij, dan ben je ook bij Karin aan het goede adres!
Kortom! Prachtige foto’s en lekker veel lachen, dat is toch wat je wilt op je trouwdag!? Oh ja, haar trouwalbums zijn ook te mooi!! Kan je helemaal zelf samenstellen! “

Bruidsfotograaf Utrecht | Voor alle momenten die er toe doen!

Willen jullie trouwfoto’s zoals jullie dag ook werkelijk was en voelde?

Ik laat jullie in spontane, authentieke, grappige en liefdevolle foto’s zien hoe jullie dag écht was.

Zoals die tranen van het lachen tijdens de ceremonie of dat gevalletje “oops” tijdens de speeches.

Het ‘geklungel’ met de stropdassen. En natuurlijk het knalfeest in de avond! Al deze kleine & grote momenten leg ik voor jullie vast.

Datum check

Hoe het écht voelt! …

Storytelling, waardevolle trouwfoto’s van spontane momenten zonder verplicht poseren.  Het gaat erom dat jùllie genieten van jullie bruiloft en geen zorgen hoeven te maken of je er wel goed op staat.

Werkwijze bruidsfotograaf Utrecht

Jullie bruiloft! Dè dag, die jullie samen met familie & vrienden gaan vieren. Op zoek naar een goede trouwfotograaf die alle momenten – groot & klein – vastlegt in mooie, spontane en unieke beelden zonder ‘gedoe’?

Mijn focus is de essentie van jullie verhaal vastleggen. Hoe jullie in het leven staan, wie er belangrijk is in jullie leven en dit doe ik zonder regie of momenten in scène te zetten.

Werkwijze

Award winning | Journalistieke bruidsfotografie

Om altijd te blijven leren en mezelf te verbeteren, doe ik als full time bruidsfotograaf ook regelmatig mee met bruidsfotografie wedstrijden. Van de Masters tot aan Fearless Photographers.

Bruidsfotograaf Utrecht

Iedere bruidsreportage is in ieder geval inclusief:

1 | Kennismakingsgesprek & 2 gesprekken voor én na jullie bruiloft

2 | Prachtige trouwfoto’s als backup op een USB stick of download

3 | Een handgemaakt trouwalbum die in overleg met jullie wordt samengesteld

4 | Professionele nabewerking in een kleurrijke & contrastrijke stijl

5 | Reiskosten binnen Nederland (m.u.v. veerdiensten & parkeerkosten)

Willen jullie ook een ervaren, relaxte trouwfotograaf en bruiloft?

Download hier de prijsinformatie en plan een gesprek in!

 

Prijzen

Favoriete Bruiloften Utrecht

Zij gingen jullie voor!

Trouwfotograaf Karin Bunschoten

“Betrokken, spontaan, enthousiast & professioneel!”

Ik ben Karin, geboren en getogen in het “Gooise Reservaat” in het dorp Huizen. Reislustig en altijd geïnteresseerd in mensen. Ooit wilde ik culturele antropologie studeren, maar dat werd toch een toerisme opleiding. Ik werkte jaren in Amsterdam op een reisbureau, om later een switch te maken naar bruidsfotograaf.

Bruidsparen mooie herinneringen geven zin de vorm van prachtige foto’s. Dat is wat ik het liefste doe. Vooral ongedwongen op de dag zelf, geen moeilijk gedoe met poseren en ik zal ook nooit vragen of jullie iets opnieuw willen doen “voor de foto”. Ik documenteer jullie bruiloft gewoon zoals alles gebeurt!

Werkzaam in heel NL & daarbuiten!

Willen jullie prachtige kleurrijke foto’s van alle momenten van jullie bruiloft? En een gezellige bruidsfotograaf, die voor een ontspannen sfeer zorgt? Vinden jullie toffe foto’s van spontane momenten het belangrijkst?  Neem dan snel contact met mij op en plan een gesprek in !

Kennismaken