Bruidsfotograaf Bunschoten

Peter & Liesbeth

Bruidsfotograaf Bunschoten

Bruidsfotograaf Bunschoten. Het is puur toeval dat mijn achternaam ook Bunschoten is en dat ik deze dag een bruiloft mocht fotograferen in Bunschoten-Spakenburg.

Peter & Liesbeth hebben hun bruiloft 3x uitgesteld, maar waren inmiddels al wel voor de wet getrouwd. Nu was het deze zomer alleen de vraag of zij ook in de kerk konden trouwen, zonder teveel restricties door corona. Maar dat ging gelukkig helemaal goedkomen!

Een prachtige zonnige dag waar ik begon bij Peter & Liesbeth thuis. Inmiddels experts in het aantrekken van hun trouwkleding (hadden ze namelijk al een keer gedaan, maar dan in de winter), hielpen zij elkaar. De visagie werd verzorgd door Schoonheidssalon Esthémiek die ik 2 weken later, samen met Dirk-Geert Korlaar, ook weer tegenkwam op een andere bruiloft in Bunschoten. 

Fotoshoot bij Kasteel Groeneveld, Baarn

Voor de foto’s gingen wij naar Kasteel Groeneveld, althans het park om het kasteel heen dan. Het was wel even zweten …. vooral als je jurk eigenlijk gemaakt is voor de winter 🙂

Na de – ietsje uitgelopen – taxirit terug naar Bunschoten toe, was het tijd voor de receptie / diner bij restaurant de Mandenmaaker. Inmiddels was mijn collega Ditta ook gearriveerd, die mij voor de rest van de dag zou helpen met deze bruiloft fotograferen.

Trouwen in de Noorderkerk

Na het diner was het tijd voor de kerkdienst in de Noorderkerk. Het voordeel van 2 fotografen op je bruiloft, kwam hier echt tot zijn recht. Ditta fotografeerde vanaf boven, terwijl ik beneden bleef. Na de kerkdienst was het voor ons tijd om te gaan en konden we zelf nog even nagenieten van deze leuke bruiloft en die ontzettend lieve bruidspaar!

Leveranciers van deze bruiloft :

Make-up : Schoonheidssalon Esthémiek, Bunschoten

Bloemen : Korlaar Bloemisten

Peter & Liesbeth aan het woord:

” Onze bruiloft is door corona meerdere malen verplaatst. We moesten steeds opzoek naar een andere fotograaf. Bij de kennismaking met Karin wisten we gelijk, zij moet onze fotograaf worden.
Na onze mooie dag die fantastisch is vastgelegd door Karin, zijn wij blij dat zij onze fotograaf was.
Karin is een professioneel en gezellig mens. Met haar raak je niet uitgepraat en ze geeft je een eigen en vertrouwd gevoel.

Doordat ze ontspannen en relaxed te werk gaat verliep de fotoshoot en de rest van de dag als vanzelf.

Op onze dag was een tweede fotograaf aanwezig, door Karin geregeld. Zij hebben de hele dag prachtige foto’s gemaakt en ons is het geen moment opgevallen.
Nu, na onze dag, kunnen we met al de prachtige foto’s blijven nagenieten. Wij kunnen Karin zeker aanbevelen als fotograaf voor je trouwdag! “

 

Ook enthousiast geworden en wil je meer weten?

Direct naar alle info!

P.S. Wil je zien hoe hun TROUWALBUM geworden is? Scroll dan even helemaal naar beneden onder de foto’s! 

Bruidsfotograaf Bunschoten Trouwalbum Bruidsfotograaf Bunschoten

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date