Trouwfotograaf Bunschoten

Merijn & Fallon

Trouwfotograaf Bunschoten & Maarsbergen

Trouwfotograaf Bunschoten. Het was weer super leuk om aan het werk te gaan in de plaats die hetzelfde klinkt als mijn achternaam! Het was een heerlijke nazomerse dag, prachtig weer, niet te warm en niet te koud. Perfect voor een buitenbruiloft!

Ik begon mijn dag bij Fallon thuis die samen met haar moeder, zus en oma al in de make-up & haar zaten. Twee weken eerder was ik dezelfde dames van de schoonheidssalon al tegengekomen op een andere bruiloft in Bunschoten net als Dirk-Geert van Korlaar Bloemisten. Altijd leuk om samen te werken met andere leveranciers.

Tussendoor ging ik even op bezoek bij Merijn tijdens zijn voorbereidingen en na terugkomst bij Fallon was het alweer bijna tijd voor de First Look. Nou, die werd onder luid gejuich ontvangen door hun grote vriendengroep die uiteraard allemaal aanwezig waren.

Fotoshoot bij Kasteel Groeneveld en Baarn

Ja, je leest het goed : En Baarn ipv In Baarn. We hadden namelijk 2 fotoshoot locaties deze dag: de omgeving rondom Kasteel Groeneveld in Baarn en het park in Baarn.

Trouwen bij de Weistaar Maarsbergen

Wat een leuke locatie is dat toch! De hele ceremonie setting buiten was geweldig gestyled door Dirk-Geert van Korlaar Bloemisten. Het werd een heerlijke persoonlijke trouwceremonie die werd verzorgd door Fiona van Time of your Life Weddings. Naast Babs is zij ook volleerd mugverwijderaar. Kleine sidenote : sluiers en trouwjurken trekken beestjes aan. Deze langpootmug vond het bijzonder comfortabel om onder de sluier te gaan bivakkeren. De ceremonie werd heel even stilgelegd om die ongenode gast te verwijderen.

Fallon & Merijn spraken persoonlijke geloften uit. Yeah! Dat is altijd zo leuk en dat ging ook met de nodige humor. Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor de felicitaties & taart moment gevolgd door de groepsfoto’s. Deze keer waren dat er nogal wat, maar dat is ook logisch als je een hele grote vriendengroep hebt.

Na dit uur groepsfoto’s maken, was het tijd voor de BBQ en voor mij tijd om naar huis te gaan. Het is nogal een feestje geworden hoorde ik later van het bruidspaar, precies zoals ze in gedachten hadden. En dat is toch fantastisch als je bedenkt dat ook zij al een keer hebben moeten verplaatsen wegens …. ja, daar is ‘ie weer : coronaaa…

 

Leveranciers van deze bruiloft :

Make-up : Schoonheidssalon Esthémiek, Bunschoten

Bloemen : Korlaar Bloemisten

Trouwlocatie : De Weistaar, Maarsbergen

Trouwambtenaar a.k.a. BABS : Fiona Langerak, Time of your Life Weddings

Trouwfotograaf Bunschoten en Maarsbergen Trouwfotograaf Bunschoten en Maarsbergen Trouwen bij de Weistaar Trouwfotograaf Bunschoten en Maarsbergen

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date