Trouwfotograaf Rhenen

Tamara & Marcha

Trouwfotograaf Rhenen & Veenendaal

Marcha & Tamara ontmoette ik op de Open Dag bij de Veenderhoeve . Nog voor ik thuis was die dag, hadden ze mij al geboekt voor hun bruiloft dit jaar. Ik begon de dag in Rhenen, waar zij allebei op dezelfde plek gingen voorbereiden. Het was soms even een dingetje om elkaar niet te zien voor de first look, maar dat is helemaal gelukt!

Na de first touch & first look was het tijd om foto’s te gaan maken op een prachtige plek tussen Rhenen & Wageningen. En wat was het warm daar! We hadden wat zon en hoge vochtigheidsgraad in de lucht te trotseren, maar wat een prachtige locatie om foto’s te maken!

Vanaf die locatie was het tijd om terug te gaan naar Rhenen voor de lunch en vervolgens door naar de Veenderhoeve.

Trouwen bij de Veenderhoeve

Hoe bijzonder is het als je moeder de Babs is van de dag en jullie mag trouwen. Dat heb ik slechts 1x eerder meegemaakt (zie hier voor die bruiloft!). Een prachtige persoonlijke ceremonie waarbij de 2 neefjes (en dus ook kleinkinderen van de BABS) de hamer mochten slaan en de ringen kwamen brengen.

De felicitaties na de ceremonie was er één zoals ik graag zie, vooral als oma het bruidspaar zo ongeveer plet in een stevige omhelzing. We zijn ook nog even op het werk van Tamara langsgegaan, maar daar kan ik jullie geen foto’s van tonen i.v.m. privacy van de bewoners. Prachtig om te zien hoe deze mensen zo ontroerd waren om hun te zien … en ja .. ik geef toe, dan ga ik daar natuurlijk ook in mee. Daar kan ik echt van genieten.

’s Avonds was het tijd voor een klein feestje met een bandje en toen was het voor mij tijd om afscheid te nemen van deze twee lieve dames!

Trouwfotograaf Rhenen

Leveranciers van deze bruiloft :

Locatie : De Veenderhoeve

Taart : We love Cakes

Ringen : Indiva, Heelsum

Bloemist : Antoinette’s Bloemen

Hair & Make-up : Shalla’s Hair & Beauty Salon, Rhenen

Bruidsjurken : Koonings

Muziek : Mr. Allergaartje

 

Meer bruiloften bekijken bij de Veenderhoeve of andere locaties in NL ?

Trouwfotograaf Rhenen Trouwfotograaf Rhenen Trouwfotograaf Rhenen Trouwfotograaf Rhenen Trouwfotograaf Rhenen Trouwfotograaf Rhenen Trouwfotograaf Rhenen Trouwfotograaf Rhenen Trouwfotograaf Rhenen Trouwfotograaf Rhenen Trouwfotograaf Rhenen Trouwfotograaf Rhenen

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date