Trouwfotograaf Friesland

Ronnie & Tianda

Trouwfotograaf Friesland

Toffe Boho Bruiloft in Abbega

Als je oudklasgenoot van de Fotovakschool aankondigt te gaan trouwen, dan sta je natuurlijk gelijk te springen van enthousiasme. Ronnie ken ik al jaren en toen hij zijn Tianda ten huwelijk vroeg, volgde vrij direct erna of ik hun bruiloft wilde fotograferen. Ja natuurlijk! En om de gezelligheid compleet te maken, kwam Ditta ook mee. Een goede vriendin van mij én ook een klasgenoot van Ronnie.

En zo gingen Ditta en ik op pad naar Friesland ….  met verschrikkelijk slecht weer onderweg. Zo erg zelfs dat ik bijna mijn auto aan de kant wilde zetten toen we bij Bolsward bijna van de weg spoelde en niets meer zagen. Maar dat was gelukkig een momentopname want daarna kwam de zon door. Ditta begon bij Ronnie en ik startte mijn dag bij Tianda.

Meer Bruidsfotografie Friesland

BOHO bruiloft

Als je moeder in de trouwbranche werkt en perfectionist is qua stylen, dan weet je zeker dat de trouwlocatie omgetoverd wordt tot iets fantastisch. De schuur van hun boerderij was de trouwlocatie van de dag en wat zag het er mooi uit!

Toen Ronnie in het volkswagenbusje Tianda op kwam halen, gingen we met zijn vijven op pad. Een allerliefst bruidsmeisje helemaal uit Zuid-Afrika was speciale gast deze dag en ging met ons mee tijdens de fotoshoot. Wel een beetje frisjes met een stevige wind, dus dat was even wennen voor haar.

De Broerekerk in Bolsward was onze tweede stop. Even uit de wind staan was wel fijn.

De ceremonie vond ’s middags plaats en hoe bijzonder is het als je vader de BABS is. Dat staat garant voor de nodige persoonlijke anekdotes en zo werd het dan ook een ceremonie waar er enorm werd gelachen, maar ook zeker de nodige tranen vloeiden.

De foodtruck (met de meest geweldige koffie die ik ooit gedronken heb! En ik ben een echte koffie fanaat!) stond later op de dag in een gigantische regenbui en het is ook niet meer droog geworden tot in de late uurtjes. Maar dat maakte voor de sfeer niet uit, want het feest ging ’s avonds direct los. Van hilarische sketches tot een optreden van ABBA en een geweldige DJ die de sfeer zeker wist van te houden!

Eigenlijk wilden Ditta en ik helemaal nog niet naar huis, maar omdat we nog een eind moest rijden vertrokken we rond middernacht. Het was een geweldige dag die we zeker niet hadden willen missen. En als vanouds gezellig 🙂

Leveranciers:

2e Fotograaf : Ditta Kleinveld
DJ : DJ Alex Vleer
Trouwpak Ronnie : Suits At Sea

Styling : Mei Leafde Weddingplanner

Meer over Trouwfotografie!

Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft Trouwfotograaf Friesland Boho Bruiloft

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date