Trouwfotograaf Residence Rhenen

Anne & Daan

Trouwfotograaf Residence Rhenen

Trouwfotograaf Residence Rhenen. Eind april. De eerste bruiloft van de 2 achter elkaar bij Residence Rhenen. Na een nogal nat voorjaar (nog niet zo erg als het huidige najaar…. ) was het bos nog amper in bloei en de modderpoelen flink aanwezig in het bos.

Ik begon de dag in Rhenen bij Daan om daarna met een verhoogde hartslag richting Veenendaal te rijden. Soms gebeurt er namelijk een ongeluk precies op de route en sta je gewoon hartstikke vast in het verkeer. Gelukkig kwam dat ook goed en kon ik mij Anne voegen waar Chantelle Alyssa het haar en de make-up verzorgde. Gympen aan en we gingen op weg naar Kwintelooyen voor de first look en de fotoshoot. Het was een tikkie drassig, maar onverschrokken als Anne is, was dat ook geen probleem.

Trouwen bij Residence Rhenen

Residence Rhenen was de trouwlocatie en daar stond Con Bolderman de Babs van vandaag al met iedereen kennis te maken. En dan bedoel ik ook iedereen. Bijzonder knap dat hij wist wie iedereen was. Hij staat voor relaxte ceremonies en dat maakte hij zeker waar. Een aantal persoonlijke gelukswensen werden spontaan toegevoegd. Net als een glas wijn trouwens.

Ook bij de felicitaties waren de uitgebreide knuffels ruimschoots aanwezig! Houd ik van!

Het diner vond plaats in de kleinere zaal want later zou blijken dat de grote zaal echt wel nodig was voor het aantal gasten ….. + een bijzonder muzikaal optreden. Ik gebruik vaker gehoorbescherming tijdens het avondfeest (ik doe nogal wat bruiloften met flink wat decibellen). Alleen nu was ik te laat, want als verrassing kwam er een complete muziekvereniging binnengewandeld. Showharmonie OBK Rhenen kwam een muzikale serenade geven voor het bruidspaar waar zij ook lid van zijn. Na dit muzikale spektakel was het tijd voor de DJ van SkyFly om ervoor te zorgen dat iedereen met de voetjes van de vloer ging!

Leveranciers :

Trouwjurk : De Sluier Arnhem

MUAH : Chantelle Alyssa, Veenendaal

Bruidstaart : Mekking, Veenendaal

Boeket : Flower Explosion, Veenendaal

DJ : Skyfly

Enthousiast geworden en wil je meer info? 

Veel meer info over trouwreportages

Trouwfotograaf Rhesidence Rhenen

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date