Trouwen bij Rhesidence Rhenen

Chantal & Joël

Trouwen bij Residence Rhenen

Trouwen bij de Rhesidence in Rhenen. Dit weekend had ik 2 bruiloften bij deze prachtige locatie in het mooie Rhenen. Chantal & Joël heb ik ontmoet op de bruiloft van haar zus Manon, anderhalf jaar eerder. Nu was het tijd voor hun bruiloft op de prachtige locatie midden in het bos bij de Residence Rhenen.

De dag begon met prachtig zonnig weer en de first look vond dan ook buiten plaats onder toeziend oog van de familie. De fotoshoot hebben we voor de ceremonie gedaan op de locatie zelf. Gympen aan voor Chantal en zonder enig probleem langs de modderplassen manoeuvreren door het bos. Net voordat de ceremonie zou gaan starten vielen er helaas wat regendruppels, maar aangezien de ceremonie toch al voor binnen gepland stond, was dat geen probleem. Heel bijzonder deze dag was dat de opa van Chantal de ringen mocht brengen. Bij de bruiloft van haar zus, was de andere opa de ringendrager. Nog meer bijzonder dat zij er op hoge leeftijd de hele dag aanwezig waren en zelfs ’s avonds nog even een dansje waagden op de dansvloer.

De ceremonie werd geleid door Yvonne van de Gemeente Rhenen en de muziek door Noël van de Wiel.

Trouwfeest bij Residence Rhenen

Na een heerlijk diner aan lange tafels in de grote zaal was het tijd voor de openingsdans! En natuurlijk een mooi feest ’s avonds. Ook de opa’s gingen nog even ‘los’ op de dansvloer (met overigens de nodige “opvanghanden” in de achtergrond, want je weet het nooit!).

Leveranciers :

DJ :  Ambitious

Bruidstaart :  WeLoveCakes

Trouwlocatie :Residence Rhenen 

Muziek ceremonie : Noël van de Wiel

Photo Booth : Fotokist

Trouwambtenaar : Yvonne van Lockhorst, Gemeente Rhenen

Pak Joël : De Bruidstuin

Trouwen bij Rhesidence Rhenen Trouwen bij Rhesidence Rhenen Bruidsfotograaf Rhenen Trouwen bij Rhesidence Rhenen Trouwen bij Rhesidence Rhenen Trouwen bij Rhesidence Rhenen

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date