Trouwfotograaf Mereveld, Utrecht

Pieter & Serena

Trouwfotograaf Mereveld, Utrecht

Een prachtige zondag in september. Een bruiloft waar niemand een YouTube filmpje hoefde te kijken hoe de stropdas gestrikt moest worden. Waar iedereen alles van de mode weet, want dat is wel zo handig als je een eigen kledingzaak hebt. En waar ik tijdens het taart moment dacht :” Hier komt het vliegtuigje …” (Pieter is piloot), maar dit ook hardop zei.¬†En waar de veren ons in de avond om de oren vlogen…..

Maar eerst naar het begin van de dag! Ik begon samen met Naomi de videograaf bij Pieter & Serena thuis, waar de stropdassen vakkundig gestrikt werden. De voorbereidingen bij Serena thuis gingen ook super soepel. Geen enkele moeite met de jurk aantrekken (Ja, dat komt heel vaak voor!).

De first look onder de carport. Een moment waar ik geheel per ongeluk de aandacht op mezelf vestigde toen de helft van de slingers achter mijn cameratuig bleef hangen en ik deze dus voor de helft van de carport aftrok. Ja, ook ik maak weleens een foutje ūüôā

Trouwfoto’s maken in Huizen

Als ex inwoner van Huizen, ken ik het dorp natuurlijk goed en ook de mooie plekken voor foto’s. Een mooi rustig moment voor het bruidspaar voordat we naar Mereveld vertrokken in Utrecht.

De ceremonie vond plaats in de schuur. De Babs van deze dag was een goede vriend van de familie. Extra leuk want die weten ook vaak de persoonlijke dingen, die je misschien niet zou vertellen aan een Babs. Dus die worden dan ook gebruik in de speech.

Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor taart & bubbels, met een taart die geheel in stijl was gemaakt van wereldreizigers. Tijdens het diner was de tafelsetting verdeeld in werelddelen. Hoe origineel is dat!

Het avondfeest werd ook in stijl geopend met een prachtige openingsdans …. en daarna was het tijd voor Julio Iglesias met zijn danseres. Ik denk dat ze bij Mereveld de dagen erna nog een aantal veertjes zijn tegengekomen! Al met al een prachtige bruiloft in stijl!

Leveranciers Trouwfotograaf Mereveld Utrecht

TrouwjurkNew Styling Bruidsmode
TrouwpakTim Menswear
Trouwringen Veerman Juwelen
VideograafNaomi Diaz
BruidstaartIt’s Your Cake
DJ РArtistic Productions (ook deze bruiloft in Landgoed de Olmenhorst werd verzorgd door hun!)
Photo BoothFeest Photobooth
Make-up & Haar : MUAH Serena

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date