Trouwfotograaf Landgoed de Olmenhorst

Sander & Lisette

Trouwfotograaf Landgoed de Olmenhorst

Twee keer moesten ze alles omgooien. Niet alleen de trouwdatum maar ook de locatie werd gewijzigd. Na 2 jaar was het dan eindelijk zo ver en trouwden Sander & Lisette in de boomgaard van Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek.

Ik heb ze al eens voor de lens gehad voor hun loveshootInmiddels 2 jaar verder en deze zomer was het eindelijk zover!

Ik begon mijn dag in Heemskerk en Castricum, voordat we vertrokken naar Landgoed de Olmenhorst voor de fotoshoot en natuurlijk de rest van de dag! Het bruidspaar en een deel van de gasten bleven ook overnachten op de camping van het landgoed, dus het was voor de ceremonie nog wel even snel de tent opzetten (en je weet dat is altijd een goede test voor stellen: samen de tent opzetten!).

Trouwfotograaf Landgoed de Olmenhorst : Buiten ceremonie in de boomgaard

Een prachtige zomerse dag en zij gaven elkaar het ja-woord tijdens de ceremonie bij het Boshuis, die werd geleid door Anke Minnee. Persoonlijke geloften werden uitgesproken en hun dochtertje had een speciale rol om de ringen te brengen. Al ging die taak een beetje aan haar voorbij, want alles was natuurlijk veel te interessant!

Leveranciers :

Locatie : Landgoed de Olmenhorst

Taart : Life of Pie, Amsterdam

Bloemen : Leafs Flower Art

DJ : Artistic Productions

Trouwen Landgoed de Olmenhorst Trouwen Landgoed de Olmenhorst Trouwen Landgoed de Olmenhorst Trouwen Landgoed de Olmenhorst Trouwen Landgoed de Olmenhorst Trouwen Landgoed de Olmenhorst Trouwen Landgoed de Olmenhorst Trouwen Landgoed de Olmenhorst Trouwen Landgoed de Olmenhorst Trouwen Landgoed de Olmenhorst Trouwen Landgoed de Olmenhorst Trouwen Landgoed de Olmenhorst Trouwen Landgoed de Olmenhorst

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date