Trouwfotograaf Huizen & Baarn

Joost & Marlot

De eerste dag van april was dé grote dag van Joost & Marlot. Deze datum als trouwdag lokt natuurlijk de nodige grappen uit inclusief kikkers op de trouwauto! Al sinds wij vorig jaar samen op pad gingen tijdens hun loveshoot in ’s Graveland hebben wij uitgekeken naar deze dag!

Ik begon mijn dag bij de bruidegom die onder het wakend oog van de kat zijn trouwpak aantrok. Daarna was het tijd om te vertrekken naar Marlot die in haar ouderlijk huis haar dag voorbereidde. De hele week hebben we het weer in de gaten gehouden of het tijdens de fotoshoot droog zou blijven, maar april doet wat hij wil en precies tijdens de fotoshoot kwam er een regenbui over. Maar dat mocht de pret niet drukken!

Na de fotoshoot was het tijd voor de goed verzorgde lunch en met een gevulde buik, vertrok iedereen richting de Goede Herderkerk in Huizen waar zowel het burgerlijk huwelijk als de kerkelijke inzegening plaatsvond.

Landgoed Groot Kievitsdal – Baarn

Op Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn was het tijd voor het diner en het spetterende feest! Marlot zong tijdens de openingsdans terwijl Joost de voetjes van de vloer liet gaan 🙂 ’s Avonds ging het feest helemaal los waarbij vrienden en familie volop aan het swingen waren op de dansvloer. Na de nodige anekdotes inclusief verkorte film van het vrijgezellenfeest (whatever happens at the bachelorparty… some of it remains a little secret!) was het voor mij tijd om naar huis te gaan!

Joost en Marlot: bedankt dat ik aanwezig mocht zijn tijdens jullie mooiste dag! Jullie zijn toppers! Nog heel veel mooie en gelukkige jaren toegewenst!

Leveranciers bruiloft Joost & Marlot :

En dan nu de foto’s ! Enjoy!

 

Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Trouwfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Baarn Bruidsfotograaf Baarn Bruidsfotograaf Baarn Bruidsfotograaf Baarn Bruidsfotograaf Baarn Bruidsfotograaf Baarn Bruidsfotograaf Baarn Bruidsfotograaf Baarn Bruidsfotograaf Baarn Bruidsfotograaf Baarn

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date