Spontane Loveshoot | Marlot & Joost

Marlot & Joost

Spontane Loveshoot | Marlot & Joost

Landgoed Boekesteyn

Een loveshoot met vooral leuke foto’s zoals ze zijn. Dat is wat Marlot en Joost graag wilden. Geen “tuttig” geposeerde foto’s, maar juist leuke spontane foto’s; lekker losjes. We zijn op pad gegaan op Landgoed Boekesteyn in ’s Graveland. Een prachtig stuk natuur en daar is ook het hoofdkantoor van Natuurmonumenten gevestigd. Het was tot het laatste moment niet helemaal zeker of de loveshoot door kon gaan, want het weer was nogal wisselvallig. Maar dat viel gelukkig 200% mee, want na de regenbui kwam de zon door en hebben we bijna tijdens de hele loveshoot van de zon mogen genieten.

Als je niet vaak voor de camera staat, wat bij de meeste mensen het geval is, dan is het altijd even wennen. Wat kan je verwachten? “Zie ik er wel goed uit op de foto’s? Moet ik veel poseren? Ik vind het eigenlijk niets om voor de camera te staan”. Dat zijn vragen die ik soms krijg. Ook Marlot en Joost vonden het best wel “spannend”, want ook ben hen de vraag ” wat kunnen we allemaal verwachten?” .
En zoals bijna altijd het geval is tijdens de fotoshoots die ik doe, valt het allemaal enorm mee en ziet iedereen de lol van de loveshoot wel in. Het meest belangrijke van alles: relax, ontspan en geniet van elkaar en de fotoshoot. Veel aanwijzingen hoefde ik dan ook helemaal niet te geven, want Marlot en Joost hadden duidelijk de grootste lol met zijn tweeën en binnen een paar minuten was het alsof ze het veel vaker voor de lens hebben gestaan.

Het is nog een flink aantal maanden wachten tot het huwelijk van Marlot en Joost, maar daar heb ik nu al zin in! Een lief, leuk, vriendelijk en vooral ook gezellig bruidspaar die ik graag voor mijn lens heb. Bekijk hieronder hun foto’s van de loveshoot!

Super leuk als je een reactie wilt achterlaten en nog leuker als je mijn facebookpagina liked!

Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date