Trouwen Metaalkathedraal Utrecht

Arjan & Dorien

Trouwen Metaalkathedraal Utrecht

Winter ‘Festival’ indoor Bruiloft Metaalkathedraal

Trouwen in de winter op een super mooie locatie mét verschillende soorten ruimtes. Eén van mijn favoriete plekken: de Metaalkathedraal. Boven een geweldige plek met een Neogotische Kathedraal, beneden industrieel uitgerust met uniek meubilair.

Arjan & Dorien kozen voor deze locatie en vierden hun bruiloft in een soort van ‘Festival’ stijl. Kraampjes, mega spellen zoals een hele grote toren van Pisa, tafeltennis en natuurlijk een mega Jenga!

De voorbereidingen van Arjan & Dorien vonden plaats in de afzonderlijke ruimtes beneden en na de first look boven was het tijd voor een korte fotoshoot. Buiten was het koud en winderig, maar met zo’n mooie ruimte binnen hoef je helemaal niet naar buiten.

Moment van Betekenis

De ceremonie was zeer bijzonder; begeleid door Sophie van Moment van Betekenis. Al eerder heb ik met haar samengewerkt (zie ook : Bruiloft Noord-Brabant) en ook dit keer was het humor en ook zeer persoonlijk. Sopraan Elma Dekker (www.elmatimmers.nl) zorgde voor de muzikale prachtige noten en alle gasten werden uitgenodigd om het bruidspaar te verwelkomen met een goed ingestudeerd welkomstnummer.

Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor felicitaties en taarten. Niet één, maar meerdere soorten taarten van Sugar Lips Cakes. Daar ben ik altijd fan van… meerdere soorten 🙂

Arjan & Dorien wilden heel graag zoveel mogelijk stukjes en het liefst zo fout mogelijk! Zo gevraagd, zo geregeld! Tussen het dinerbuffet en alle stukjes door werd de muziek verzorgd door de ‘mobiele’ band Moonabout. Daarna lekker swingen tot het tijd was om afscheid te nemen van het bruidspaar!

Leveranciers Bruiloft :

Locatie : Metaalkathedraal – Utrecht

Babs : Sophie van Looyestein, www.momentvanbetekenis.nl

Taarten : Sugar Lips Cakes – www.sugarlipscakes.om

Buffet : www.gastmaaltraiteur.nl

Muziek : Moonabout – www.moonabout.nl

 

Trouwfotograaf Utrecht Metaal Kathedraal

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date