Trouwfotograaf Noord-Brabant

Chris & Nienke

Trouwfotograaf Noord-Brabant

Als trouwfotograaf kom ik overal, zo ook in Noord-Brabant! Vandaag is het de bruiloft van Chris & Nienke als ik ’s morgens richting het ouderlijk huis van Nienke afreis. Als ik arriveer, zit Nienke al in de make-up en zijn de ouders en broers van Nienke al druk in de weer. Chris haalt Nienke op en als verrassing hebben de ouders van Nienke voor een prachtige klassieke trouwauto gezorgd! 

Ceremonie Fort Altena –  Werkendam

Na een ritje van 45 minuten richting Fort Altena breekt inmiddels ook de zon door en kan er buiten getrouwd worden.  De styling van de ceremonie setting is verzorgd door Brisked.nl

Net op het moment dat de BABS Sophie Looijestijn (moment van betekenis.nl) haar speech wil gaan beginnen, vliegen er 2 straaljagers over en moeten we heel even wachten. Een heerlijke ceremonie vol humor en persoonlijke anekdotes!

Na de ceremonie gaan we kort een paar foto’s maken om daarna ons aan te sluiten bij het proost & taartmoment! Uitbundige felicitaties onder het genot van Prosecco en taart gevolgd door de nodige spelletjes voor de gasten. Een Jenga toren doet het altijd goed! Net als de verrassing die de familie van Chris & Nienke in elkaar hebben gezet. Op een groot videoscherm wordt de kennismaking van Chris & Nienke, met de nodige dosis humor, zeer kleurrijk uiteen gezet. Het was overduidelijk dat alleen al het maken van de video voor de nodige hilariteit heeft gezorgd!

Trouwfeest

Pumpin piano’s is deze avond de band. Na het diner en voordat iedereen los gaat op de muziek is het nog even tijd voor een mooie speech door de zus van Chris. Daarna gaan de voetjes van de vloer!

Geniet van deze heerlijke bruiloft!

Meer bruiloften bekijken? Check dan mijn blog!

Trouwfotograaf Noord-Brabant Trouwfotograaf Noord-Brabant Trouwfotograaf Noord-Brabant Trouwfotograaf Noord-Brabant Buiten trouwen Fort Altena Werkendam Buiten trouwen Fort Altena Werkendam Buiten trouwen Fort Altena Werkendam Buiten trouwen Fort Altena Werkendam Buiten trouwen Fort Altena Werkendam Buiten trouwen Fort Altena Werkendam Trouwfeest Fort Altena Trouwfeest Fort Altena Trouwfeest Fort Altena Trouwfeest Fort Altena Trouwfeest Fort Altena Trouwfeest Fort Altena Trouwfeest Fort Altena

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date