Een aantal bruidsparen aan het woord :

Karin is een enorm getalenteerde fotograaf die juist dié momenten weet vast te leggen waar je door verrast wordt. Nèt die ene traan van die vriendin waarvan je het niet verwacht, net die lach op het moment dat er iets onverwachts gebeurde! Daarnaast is Karin ook nog eens een ontzettend leuk mens, grappig en enthousiast! …Op de bruiloft wist Karin zich moeiteloos tussen de gasten door te bewegen zonder dat zij daar erg in hadden en heeft ze waanzinnig mooie foto’s gemaakt!

Je moét Karin hebben voor je bruiloft! Naast het feit dat ze een briljante fotograaf is heeft ze een enorm gevoel voor humor en is het echt een feestje wanneer ze op je bruiloft is. Daarnaast gaat ze juíst op zoek naar die momenten die je zelf misschien ontgaat…zij ziet ze en weet ze vast te leggen. Emotie, gevoel en sfeer, ze weet het vast te leggen! Unieke, mooie en originele foto’s van je bruiloft: Regel.Karin.Op.Je.Bruiloft.NU.! 

(Reviews op The Perfect Wedding & Google Review)

Marloes & Joeri

“Wij benaderden Karin last minute voor een korte reportage van ons huwelijk. De communicatie verliep via e-mail en telefoon en het contact was steeds prettig, duidelijk en snel. Naast de foto’s op haar website was het vooral de beschrijving van haar als persoon en haar werkwijze wat ons aansprak. Zo spontaan, meedenkend en zorgvuldig als ze beloofde te zijn was ze ook echt. Inmiddels hebben wij ook het album ontvangen en we zijn er erg blij mee. Karin, bedankt voor de prachtige registratie van onze onvergetelijke trouwdag!”

J & F

“Op 2 September 2017 zijn wij getrouwd in de Boerderij in Huizen. Een geweldige dag met geweldige mensen! Niks is zo belangerijk als deze mooie dag vastleggen! Karin heeft super mooie foto’s gemaakt! Aangezien wij absoluut niet graag in de spotlights staan vonden we het ook erg knap dat we Karin ook eigelijk niet zagen en dat er zo spontane mooie foto’s zijn gemaakt. Veel grappige momenten, en ook best een beetje emotioneel. Maar dat hoort erbij. Bedankt Karin! We hebben genoten!”

Nymade & Magnus

Eerlijk, open, creatief, oog voor detail, professioneel, je kan enorm met haar lachen en Karin heeft echt passie voor haar vak! Wij zijn super blij met onze prachtige trouwfoto’s. Zoveel speciale, mooie en emotionele momenten van onze dag die prachtig zijn vastgelegd!”

Roxane & Joey

Karin’s photographs conserved our wedding in it’s very natural, pure, but amazingly looking character. I could not have imagined better and more suitable pictures.
Apart from her fantastic work, I must say, she was very unobstrusive at our wedding day. We’ve never had the impression that due to the photographer other guests would be disturbed in their sight – this was perfect as well.
Moreover, Karin always stayed reliably in contact with us (before and after the wedding). We had the Impression she took really care of us and helped us with her experience of (beach)weddings even besides of her job. For example, she checked the traffic ways and road construction plans with regards to our guests arriving to our location on our behalf as we don’t speak Dutch.

To sum up, Karin is a brilliant photographer and a really cool person. We are very happy that she was part of our wedding!

Mario & Franzi

Karin Bunschoten heeft ons van het begin t/m het einde. dus van love shoot, bruiloft tot aan de albums super geholpen met alles. Dankzij haar foto’s komt onze dag weer helemaal terug op papier! De kleuren spatten van de foto’s en de emotie die zij heeft vastgelegd zijn echt geweldig. Ik heb van Karin geleerd dat het soms echt om die ene foto gaat en dat zij ook echt alleen maar kwaliteit wil leveren.
Ze houdt er rekening mee wie ons dierbaar zijn en we hebben geen enkele foto gemist. Ik zou Karin iedereen aanraden omdat ze kijkt wat er past bij welk koppel of welk individu en ze weet de sfeer van de dag perfect vast te leggen, met net dat beetje extra. Elke euro dubbel en dwars waard, wacht maar als je die albums binnen hebt!!! Aanrader is ook de love shoot, veel gebruikt voor bijv. de menukaarten tijdens ons huwelijk en de bedankjes, nu hebben we nog steeds wat aan die foto’s.
(Review via The Perfect Wedding)

Marlot & Joost

Lieve Karin,

We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen voor de mooiste dag van ons leven. Al na onze eerste afspraak dachten wij ‘zij mag onze dag vastleggen’.
Door je flexibiliteit, het meedenken, het bieden van verschillende opties en mogelijkheden en je enthousiasme en creativiteit hebben we dit kunnen realiseren. En wat zijn we blij dat je de hele dag aanwezig kon zijn, samen met Ditta. Het voelde zo vertrouwd en ontspannen met jullie. Niets is te gek, zelfs brandnetels zijn niet veilig als jij aan het fotograferen bent.
Wat ons eerder aansprak in jouw foto’s, is de spontaniteit ervan en dat zien we ook terug in onze trouwfoto’s. Je hebt op een prachtige, pure manier onze trouwdag vastgelegd. Als we de foto’s aan anderen laten zien kunnen we vol trots zeggen dat de foto’s exact de sfeer uitdragen van 16 juni 2016.

Ook nu, bijna 5 maanden na onze trouwdag, hebben we nog geregeld contact. Het album is inmiddels besteld (wat overigens aan ons ligt en niet aan jou snelle service) en we kunnen niet wachten op het resultaat.

Ontzettend bedankt voor je betrokkenheid, je creativiteit, je enthousiasme, je gezellige aanwezigheid en werkelijk waar, onbetaalbaar mooie foto’s van een onbetaalbaar mooie dag! Zonder twijfel zouden wij iedereen aanraden om jou als fotograaf te boeken voor de mooiste dag van je leven…

Liefs, Joost en Ilse

Joost & Ilse

We hebben een erg leuke fotoshoot gehad op de heide bij Leusden. Het was gezellig, ontspannen en dat was extra fijn met ons kleine mannetje. Karin is spontaan, professioneel en ziet precies wat de juiste fotomomenten zijn. We hoefden niet te veel te poseren, maar konden lekker onszelf zijn. Ook de locatie was wat ons betreft perfect. We hoefden niet ver te lopen met de buggy en hebben toch foto’s in verschillende settings. We zijn blij met deze prachtige serie foto’s. Heel erg bedankt!

Familie Klopstra

Anderhalf jaar geleden onze eerste fotoshoot (portretfotografie van mij & mijn zoontje) gehad bij Karin Bunschoten Fotografie op de hei. Een aantal fotos staat nog steeds prachtig in huis en ontvangen regelmatig complimenten. Afgelopen week hebben we onze tweede fotoshoot gehad (mijn zoontje is inmiddels weer twee jaar ouder) in Naarden Vesting. Het is wederom een super fotoshoot geworden, met vrolijke grappige fotos en ook een aantal fotos die erg ontroeren. Karin werkt in alle rust, zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en weet de momenten te pakken. Een echte aanrader!

Ilse & Collin (Portretsessie)

Beste Karin,

Via Louise van Moments in Life, kwamen wij met jou in contact. Jullie werken vaker samen en dat was te zien! Ondanks dat wij elkaar nog niet kenden voor de bruiloft, hadden we al snel door dat jij een gezelligheid op zich bent. Enthousiast, veel was mogelijk en iedereen kon het ook goed met je vinden. De samenwerking tussen jou en Louise was erg goed. Jullie vulden elkaar goed aan en lagen qua gedachten op één lijn. Overdag vervulde je met name de rol van assistente van Louise (althans bij de shoot in Havelte). Maar ’s avonds was echt jou moment! Professioneel analyseerde je vooraf de feestlocatie en trof je voorbereidingen, wat duidelijk terug te zien is in de kwaliteit van de foto’s en het toegepaste licht. Ondanks je de hele avond aanwezig was, hadden we soms niet eens door dát je er nog was. Terugkijkend op de foto’s was te zien dat je géén moment gemist had! Alles staat er super mooi op, tot de kleine momentjes en details aan toe. Op een aantal geposeerde foto’s na zijn er met name spontane foto’s gemaakt die ontzettend goed de sfeer weergaven. En iedere keer als we terugkijken naar de foto’s, voelen we de sfeer van die geweldige avond weer helemaal in ons opkomen. Genieten! Super Bedankt!

Groetjes Wim en Anja

Anja & Wim

De samenwerking met Karin was vanaf het eerste moment (ontmoeting op bruidsbeurs) een klik. Karin geeft duidelijk aan dat ze geen doorsnee foto’s maakt maar er een journalistiek verhaal van maakt zowel in kleur als zwart/wit. Precies wat bij onze wensen aansloot.Na een zeer prettig inventarisatie gesprek bij Karin thuis hebben we gezamenlijk nog een keer de locatie bezocht paar dagen voor de bruiloft en e.e.a. nog eens doorgenomen. Op de dag zelf heeft Karin op bijzondere wijze zonder storend aanwezig te zijn alles weten vast te leggen. Onze complimenten !! Ook de afhandeling na de bruiloft van preview naar uiteindelijke oplevering album etc, is op bijzonder prettige manier verlopen.
Karin nogmaals hartelijk dank !!
Je hebt onze wensen heel goed begrepen en vertaald in een schitterende reportage.

Ron & Inge

Vlinders in mijn buik van de mooie foto’s die Karin van ons gezin maakte! Voor het eerst staan we alledrie mooi samen op de foto. Ik ben een grote fan van mooi (najaars)licht op foto’s. Karin heeft enorm haar best gedaan om de planning voor de shoot daarop aan te passen. Ze heeft ook goed geluisterd naar onze andere wensen waardoor we originele, spontane foto’s hebben. Ze wist daarbij ook nog goed om te gaan met onze drukke peuter. Het is niet makkelijk om die stuiterbal mooi vast te leggen, maar dat heeft ze fantastisch gedaan. We konden gewoon niet kiezen, zoveel keuze uit mooie plaatjes. Dankjewel Karin!

Kim

Een keer per jaar bezoeken we mijn schoonfamilie in Italië. En elke keer weer koop ik een kadootje waarvan ik weet dat ze het eigenlijk al hebben. Nu wilde ik graag iets anders doen. En toen vond ik Karin met dank aan Google. Via haar website wist ik het al: aan Karin ga ik vragen of ze een fotoshoot van onze kindjes wil maken. Voor mijn schoonfamilie in Italië.
Een week later was het al zover. Stonden we met ons vieren met onze voeten in het Huizense zand. Onze kinderen zijn nogal verlegen, het duurt even voordat het ijs breekt. Niet handig in een fotoshoot van een uur.. Maar dat was geen probleem. Ze hoefden nl. niets en dan gebeurt er van alles. Zij speelden en Karin was er gewoon.
Weer een week later stond alles al klaar en kon ik het mijn schoonouders in Italië laten zien. Dat was een goede kadokeuze 😉
Dankjewel Karin voor dat je onze kindjes zo prachtig hebt vastgelegd op foto. We genieten er nog steeds van!

Susan

Lieve Karin,
Mede dankzij jou is onze dag tot in de puntjes perfect verlopen! Jouw humor, vakbekwaamheid en persoonlijkheid maakte het dat je één was met ons en de familie en dit is zeker terug te zien in het eindresultaat! Wij zijn super blij en tevreden met de uitkomst en het resultaat van de foto’s! Dank, dank, dank! Liefs Amber en Jeroen

Jeroen & Amber

Bedankt voor de geweldige manier waarop je ons huwelijk hebt vastgelegd! Je hebt zoveel belangrijke momenten – groot en klein – weten vast te leggen en je was op een heel prettige manier aanwezig. En het belangrijkste: de foto’s zijn super!

Greetje & Vic

Karin bedankt voor een top dag. Jij hebt onze dag echt afgemaakt, de foto’s zijn geweldig geworden. Niks was je te gek, je bent gezellig om de dag mee door te brengen. Ondanks onze idiote moves, heb jij je gewoon aangepast en meegedaan. Ook heb je onze springende meiden er goed op gezet wat voor ons onmogelijk leek voor jou niet, jij hebt het gewoon gedaan.
Wij zijn onwijs blij met het eind resultaat! Dikke kus voor jou, je bent een dikke 10 waard.

Wilco & Constance

Op een mooie zomerse middag heeft Karin bij ons in de tuin een prachtige familierapportage gemaakt! Zelfs onze kleintjes waren direct op hun gemak. Karin had alle geduld en zat soms bijna ín de bosjes en dat heeft super mooie ongeposeerde foto’s opgeleverd!! Wij zouden iedereen aanraden om Karin hun bijzondere momenten te laten vastleggen!

Christel

Ik heb Karin gevraagd om foto’s te maken op mijn 40-ste verjaardagsfeest! Ik wilde graag foto’s die echt de “feestsfeer” zouden laten zien. Nou, dat is goed gelukt! De foto’s zijn echt super geworden. Voor mij een mooi aandenken aan een fantastische avond. Karin is buiten een goede fotografe ook een heel fijn mens, die je er goed bij kunt hebben op een voor jou speciale dag en/of avond. Mijn gasten vonden het ook erg leuk dat ze erbij was. Ook voor wat betreft de nazorg is niks haar te veel en denkt ze heel graag mee. Je merkt echt dat ze er zelf ook veel plezier in heeft. Van mij krijgt ze een dikke tien en ik zou haar zeker aan iedereen aanbevelen!”

Linda

Wij vonden de samenwerking met Karin perfect. Ze is vriendelijk en een perfectionist in haar werk, niets is teveel, op een koude vloer liggen, in het natte gras, alles voor een goede foto. Karin is vrij lang geweest op onze bruiloft en eigenlijk hebben we dat niet eens gemerkt. De foto`s zijn erg mooi geworden. Het album is nu in de maak, we kunnen eigenlijk niet wachten tot het af is.

Frank & Tamara

Wij zijn zeer tevreden. Karin is een heerlijk mens om samen mee te werken. Daarnaast heeft zij een geweldig oog voor detail en speciale/mooie en ontroerende momenten. De foto’s zijn van onze bruiloft 10-10 zijn prachtig geworden. Daarnaast realiseerden wij ons dat wij de aanwezigheid van Karin op die dag meer niet dan wel in de gaten hebben gehad. Daardoor heeft Karin ook echt mooie plaatjes kunnen schieten.

Rob & Sylvia

Allereerst hebben wij de samenwerking met Karin als zeer prettig ervaren. Kort gezegd doet Karin exact was ze beloofd waardoor er bij ons mbt de foto’s totaal geen stress was. Karin heeft een bijzondere benadering met oog voor detail waardoor de bruidsreportage prachtig is geworden. Echt perfect!

Jeroen & Tamara

Wij hebben een Loveshoot gedaan bij Karin. Ik had volmondig Ja gezegd om deze shoot te gaan doen tegen mijn vriend terwijl ik eigenlijk er niet zo van houd om op de foto te gaan. Wordt er altijd een beetje verlegen van. Maar op de dag van de shoot was dit al gauw weg. Het ging allemaal zo ontspannen en op zijn tijd lekker een beetje gek. Soms had je even geen benul meer van een camera die alles vast legde. Onwijs leuke dag met als resultaat: Hele mooie foto’s waar we super blij en trots op zijn! Door haar goede aanwijzingen en ideetjes hebben we ook veel verschillende foto’s. Een echte aanrader om een keer bij haar te doen! Nogmaals ontzettend bedankt Karin !!

Wendy & Remco

Wij hebben een prachtige fotoshoot gedaan bij Karin Bunschoten, dit ivm ons 40-jarige huwelijk binnenkort. Dit was op het zelfde adres als 40 jaar eerder. Ze heeft ons fantastisch gefotografeerd en steeds op de juiste plaatsen gezet. Professioneel en vakkundig, maar vooral met veel liefde voor haar vak. Bedankt !

Cees & Elly

Een zeer ontspannen fotoshoot gehad met Karin. Wij hebben haar ervaren als een fotografe die zeer creatief, met humor en precies voor de details is! Een echte aanrader!!

Sander & Monique

Vriendelijke en creatieve fotografe, met veel oog voor detail. Karin heeft prachtige foto’s gemaakt tijdens onze loveshoot; Ze zorgt voor een ontspannen sfeer en weet echt de emotie van het moment vast te leggen

Linsey & Patrick

Lieve Karin Bunschoten, een kleine ode aan jou is wel het minste wat we kunnen doen. We zijn zo ontzettend blij met de foto’s en je manier van werken. Alles ging volgens wens en ook je voorbereiding was helemaal tot in de puntjes in orde. Ondanks dat dit een van je eerste bruiloften was hebben wij dat helemaal niet gemerkt. Je hebt alle juiste momenten gepakt en de dag voor ons op een unieke wijze vast weten te leggen. Elke keer als we naar de foto’s kijken krijgen we weer een big smile op onze gezichten. Serieuze foto’s, emotionele foto’s maar ook grappige foto’s heb je van ons gemaakt. Je kijkt dan misschien wel door een piepklein gaatje de hele dag, maar toch weet je in al die drukte de juiste momenten te kiezen. Nogmaals ontzettend bedankt en we hadden het niet anders gewild! Dank je wel en een hele dikke knuffel!

Loes & Roy