Loveshoot Wekeromse Zand

Laura & Steven

Loveshoot Wekeromse Zand

Het Wekeromse Zand : het is een beetje een gedoe om er te komen (gelukkig hebben we Google Maps!) en was het droog, want anders had ik zonder pardon vast komen te zitten in de blubber.

Maar het was prachtig weer, bewolkt maar comfortabele temperatuur toen ik samen met Laura & Steven op pad ging voor hun loveshoot op het Wekeromse Zand.  Het gebied lijkt heel erg op de Soester Duinen … behalve dan dat het iets lastiger te bereiken is (Tip: wacht nog even met het wassen van de auto! ).

Tijdens een loveshoot (trouwens elke fotoshoot eigenlijk) vind ik het belangrijk dat het stel zich vooral zichzelf is. Daarvoor gebruik ik geen trucjes of spelletjes of quizvragen, maar laat ik het stel (of familie als het een familie fotoshoot is) gewoon hun gang gaan. Ook bij Laura & Steven ging het helemaal top na de 1e awkward foto’s. Dat is namelijk altijd zo. En dan op zo’n prachtige locatie foto’s maken is natuurlijk helemaal geweldig!

Oké….. behalve die mierenhoop dan. Dat was een klein foutje. Maar leverde wel weer leuke foto’s op!

Willen jullie ook een loveshoot op het Wekeromse Zand of in de omgeving van Ede, Barneveld, Lunteren of Bennekom? Bekijk dan hier alle informatie :

Meer over Loveshoots

Loveshoot Wekeromse Zand Loveshoot Wekeromse Zand Loveshoot Wekeromse Zand Loveshoot Wekeromse Zand

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date