Loveshoot Soester Duinen

Arjen & Rosanne

Loveshoot Soester Duinen

Volgend jaar gaan ze trouwen en alles is al bijna geregeld. Er was alleen 1 ding dat Arjen nog wilde. En dat was Rosanne verrassen met een verlovingsring tijdens een loveshoot op de Soester Duinen.

En dus hadden Arjen en ik al een paar weken geleden contact over hoe we dat gingen regelen. Op de Soester Duinen met hopelijk een beetje mooi weer. ’s Morgens was het nog grauw en regenachtig, maar we hadden ’s middags geluk met prachtig najaarslicht. Op de parkeerplaats werd snel de ring in een tas weggestopt terwijl ik natuurlijk Rosanne even moest afleiden.

Soester Duinen

Zoals de naam al aangeeft, is het een prachtige zandverstuiving. Maar je vindt er ook super mooie bomen met enorme wortels boven de grond. De bomen langs de rand van de duinen hebben nog een mooie herfstkleur en na ruim 1 uur rondlopen, vond ik het tijd dat het tijd was voor de verrassing. Zo stond ik met een smoes Rosanne de struiken in te sturen, zodat ik de ring in mijn broekzak kon stoppen.

Met even zoveel tact schoof ik de ring door naar Arjen voor het moment. En gelukkig zei Rosanne weer ja 🙂

Volgend jaar is hun grote dag en mag ik hun mooiste dag vastleggen. Voor nu : geniet van deze leuke loveshoot!

Meer loveshoots bekijken ? Check dan mijn blog!

 

Loveshoot Soesterduinen Loveshoot Soesterduinen Loveshoot Soesterduinen Loveshoot Soesterduinen Loveshoot Soesterduinen Loveshoot Soesterduinen Loveshoot Soesterduinen Loveshoot Soesterduinen Loveshoot Soesterduinen Loveshoot Soesterduinen Loveshoot Soesterduinen Loveshoot Soesterduinen

Verhalende bruidsfotografie met een Ă©cht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date