Bruidsfotografie Ruiterhuys Castricum

Dagmar & Thijs

Bruidsfotografie Ruiterhuys Castricum

Bruidsfotografie Ruiterhuys Castricum. Elk jaar mag ik wel één of meerdere keren een bruiloft fotograferen bij het Ruiterhuys in Castricum. Het is ook wel een van mijn favoriete trouwlocaties met een prachtig trouweiland, een gezellige feestzaal met buitenterras. Uitstekend eten en als het regent, kan je ook binnen in de stal trouwen. Slecht weer of niet, succes gegarandeerd.

De bruiloft van Dagmar & Thijs was de eerste in de maand Juni bij het Ruiterhuys. Al was het niet een bijzonder warme dag, er werd getrouwd op het trouweiland. Maar eerst naar het begin van de dag. Dat was voor mij zeer vroeg. De koffer voor het hotel ging ook mee, want de dag erna had ik bruiloft nr 3 van die week, die om de hoek van het Ruiterhuys zou gaan starten.

Ik begon bij de voorbereidingen van Thijs om daarna door te gaan naar Dagmar. De first look was een mooi moment tussen hun tweeën en daarna was het tijd voor diverse fotoshoot locaties. De sportschool, de binnenstad van Haarlem en daarna nog het bos tegenover het Ruiterhuys.

Trouwen op het eiland van het Ruiterhuys

Ik heb bruiloften gehad met 37 graden bij het Ruiterhuys en deze dag was het een stuk frisser. Maar er werd toch buiten getrouwd! Trouwambtenaar Betty Bracht van de Gemeente Castricum zorgde voor een mooie persoonlijke ceremonie.

Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor de felicitaties (daar kwamen de stevige knuffels weer!), het aansnijden van de taart en de groepsfoto’s. Speeches maakten de mooie dag compleet en ’s avonds: toen werd er flink gefeest! Halverwege de avond was het voor mij tijd om naar het hotel te gaan aan de overkant. Waar ik de volgende dag meerdere gasten tegenkwam (iets minder fit dan de avond ervoor trouwens….). Het was voor mij weer tijd voor de volgende bruiloft!

Leveranciers Bruidsfotografie Ruiterhuys Castricum

DJ : DJ Diyo

Bruidstaart : ZZ Sweet Studio

Meer bruiloften bekijken bij het Ruiterhuys!

Bruidsfotograaf Ruiterhuys Castricum

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date