Bruidsfotograaf Huizen

Suzanne & Arjan

Het is eind oktober als ik de bruiloft van Arjan & Suzanne mag fotograferen. Voor mij de laatste bruiloft van dit seizoen. Na een aantal bruiloften in echte herfstsfeer gefotografeerd te hebben, was hun trouwdag bijna een uitzondering te noemen qua weer. Zon! Yeah!

En als één bruidspaar de hoofdprijs zou kunnen winnen voor meest ontspannen bruidspaar, dan zijn zij het wel! Zelfs lippenstift die op de jurk van Suzanne belandde werd in alle rust (inclusief föhn) keurig weggepoetst.

Ik begon mijn dag samen met mijn 2nd shooter Loes vandaag bij Arjan thuis om daarna een paar 100 meter verderop verder te gaan bij Suzanne haar ouderlijk huis. Hier was Saloua van Visazine al bezig met de bruidsmade-up van Suzanne. Het haar van Suzanne was door haar moeder prachtig gedaan.

Toen Arjan zijn bruid kwam ophalen, was het eerst nog even tijd voor de lunch waarna wij vertrokken naar de fotoshoot locatie. Donkere wolken pakten zich samen in de verte en we werden toch nog even getrakteerd op een flinke bui. Terwijl wij de bomen nog even lieten uitdruppelen, zijn we eerst naar de heide bij Bikbergen foto’s gaan maken om daarna terug het bos in te gaan.

Haven van Huizen

De trouwceremonie en de rest van het programma vond plaats in de Haven van Huizen. Lang geleden een visrokerij, nu een gezellig restaurant. De ceremonie vond plaats in voor mij de kleinste trouwzaal van dit seizoen, maar dat maakte de sfeer er niet minder om.

Het feest ’s avonds vond plaats in de andere zaal, waar ik getuige was van wel erg originele spelletjes. Oreo’s en spaghetti slierten kwamen voorbij en wie kan het snelst een doos tissues leegmaken met 1 hand (TIP: mep de doos kapot en voila!)

Na deze hilarische spelletjes en de openingsdans was het voor mij tijd om naar huis te gaan en even lekker na te genieten van deze heerlijk ontspannen bruiloft!

Bedankt Arjan & Suzanne dat Loes en ik deel mochten zijn van jullie dag!

Leveranciers :

Trouwambtenaar : Silvia van Beusekom
Trouwjurk Suzanne: Covers
Trouwpak Arjan : Tim’s Menswear
Visagie : Visazine
Bloemen : Bloemetje van Sas
DJ : DJ John Valk
Assistent / 2nd shooter : Loes van Leijen-Verloop

Bruidsfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Huizen Bruidsfotograaf Huizen

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date