” Wij hadden Karin al ontmoet op de bruiloft van mijn beste vriendin. En wij waren er eigenlijk al heel snel erover uit; als wij gaan trouwen dan willen we ook Karin! Niet alleen omdat ze prachtige foto’s maakt, maar ze is ook heerlijk om erbij te hebben! Het matchte gewoon heel goed! Dus naast mooie foto’s hebben we ook onwijs gelachen en zo hoort het! Ze was op onze dag samen met Ditta, de second shooter, en dat is echt het gouden duo hoor! Dus wil je een second shooter erbij, dan ben je ook bij Karin aan het goede adres!” – Kayleigh & Jason

Bruidsfotograaf Noord-Holland

Spontane en niet geposeerde foto’s! Hoe zou het voor je zijn als jullie fotograaf zich moeiteloos onder de gasten mengt? En ook nog eens mooie, authentieke foto’s maakt zonder verplicht poseren of elke keer iets opnieuw te moeten doen “voor de foto”?

Ik leg alles vast in prachtige echte en spontane beelden. Zoals die tranen van het lachen tijdens de ceremonie of dat gevalletje “oops” tijdens de speeches. Het ‘geklungel’ met de stropdassen. En natuurlijk het knalfeest in de avond!

Een bruiloft plannen is soms best een pittige opgave en vandaar dat ik jullie ook graag zoveel mogelijk adviseer en help waar mogelijk!

Beschikbaarheid checken!

Trouwen jullie het liefst in een landelijke & romantische omgeving zoals bij Het Ruiterhuys ?   Of trouwen jullie liever in een boomgaard zoals bij Landgoed de Olmenhorst? Of willen jullie een relaxte beachwedding bij Club Zand of San Blas in Bloemendaal? Misschien is industrieel meer jullie ding?  Hoe jullie het ook vieren, het wordt zo en zo helemaal geweldig!

Werkwijze trouwfotografie

Jullie bruiloft! Dè dag, die jullie samen met familie & vrienden gaan vieren. Op zoek naar een goede trouwfotograaf die alle momenten – groot & klein – vastlegt in mooie, spontane en unieke beelden zonder ‘gedoe’?

Ontroerende, leuke en sprekende foto’s van alle mooie momenten is voor jullie een must have! En dit alles zonder dat jullie in de gaten hebben dat jullie trouwfotograaf aanwezig is.

Dit kunnen jullie verwachten !

Ik ben graag aanwezig alsof ik 1 van jullie gasten ben. Afhankelijk van jullie dagprogramma is een 2e professionele fotograaf ook mogelijk!

Award winning | Journalistieke bruidsfotografie

Echte momenten pakken dàt is wat ik doe.  Herinner de sfeer en beleef alle momenten opnieuw met vrolijke, ongedwongen en vooral authentieke foto’s!

Bruidsfotograaf Noord Holland

Naast diverse pakketten inclusief luxe trouwalbum is het ook mogelijk om een offerte op maat te ontvangen, geheel volgens jullie wensen.

Iedere bruidsreportage is in ieder geval inclusief:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek & 2 gesprekken voor én na jullie bruiloft
  • Prachtige trouwfoto’s als backup op een USB stick of download
  • Een handgemaakt trouwalbum die in overleg met jullie wordt samengesteld
  • Professionele nabewerking in een kleurrijke & contrastvolle stijl
  • Alle reiskosten binnen Nederland

 

Real Weddings Bekijken

Real Weddings!

Reviews Bruidsparen

Bruidsfotograaf Karin Bunschoten

“BETROKKEN, SPONTAAN, ENTHOUSIAST & PROFESSIONEEL!”

Ik ben Karin, geboren en getogen in het “Gooise Reservaat” in het dorp Huizen. Reislustig en altijd geïnteresseerd in mensen. Ooit wilde ik culturele antropologie studeren, maar dat werd toch een toerisme opleiding. Ik werkte jaren in Amsterdam op een reisbureau, om later een switch te maken naar bruidsfotograaf. Inmiddels fotografeer ik al 10 jaar bruiloften en help ik bruidsparen de beste keuzes te maken voor hun mooiste dag!

Bruidsparen mooie herinneringen geven zin de vorm van prachtige foto’s. Dat is wat ik het liefste doe. Vooral ongedwongen op de dag zelf, geen moeilijk gedoe met poseren en ik zal ook nooit vragen of jullie iets opnieuw willen doen “voor de foto”. Ik documenteer jullie bruiloft gewoon zoals alles gebeurt!

Willen jullie prachtige kleurrijke foto’s van alle momenten van jullie bruiloft? En een gezellige bruidsfotograaf, die voor een ontspannen sfeer zorgt? Vinden jullie toffe foto’s van spontane momenten het belangrijkst? Laten we dan eens kennismaken!

Over mij

Beschikbaarheid checken? Boeken of meer informatie ?

1 | Spontane & pure trouwfoto’s
2 | Snelle levering 
3 | Oprecht betrokken professional
4 | Onopvallend aanwezig
5 | Elke bruiloft een FEESTJE!
Check Trouwdatum!