Award Winning Trouwfotograaf

WPJA Award

Wedding Photojournalist Association (WPJA) Award gewonnen!

Wedstrijden in de bruidsfotografie; er zijn er genoeg. Zoals de Fearless Awards, Masters, WPJA, ISPWP, Weddisson, WedAward, MyWed, Bruidfoto Awards.

Ik heb er zelf een beetje haat/liefde verhouding mee en doe ook zeker niet aan alle wedstrijden mee. Zelf stuur ik wel altijd in voor Fearless wat in mijn ogen echt de creme de la creme van de awards is. Soms ook voor de Masters en sinds kort ben ik lid van de WPJA.

En laat ik nu bij de WPJA een award gewonnen hebben! Deze foto heb ik gemaakt tijdens de ceremonie van de bruiloft van Marco & Simone op Landgoed Rhederoord.  

Super blij met deze award natuurlijk en hopelijk volgen er meer!

Award winning trouwfotograaf Rhederoord

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Check beschikbaarheid!

Wees op tijd met het reserveren van jullie trouwdatum. Met name bepaalde maanden zijn populair om in te trouwen dus die zijn gauw volgeboekt! Neem contact met me op om te kijken of jullie datum nog vrij is of als jullie nog andere vragen hebben.

Save your date