Trouwfotograaf Woerden

Dennis & Yvonne

Trouwfotograaf Woerden 

In het voorjaar van 2019 kreeg ik een hele leuke e-mail van  Dennis & Yvonne. Zij zouden op 6 mei 2020 gaan trouwen. We spraken af om eens kennis te maken en besloten om gelijk een loveshoot te doen. En wat was het heet die dag! Zwetend liepen we door het bos en wat was het gelijk gezellig! Toen waren de plannen van de bruiloft heel anders, want 1 jaar later zaten we vol in de ‘corona crisis’. Ook zij moesten hun bruiloft uitstellen en het werd september 2020.

September 2020 : een prachtige zonnige dag. Het was even spannend of de bruiloft door zou gaan, maar Dennis & Yvonne besloten het toch door te zetten. En wat was het leuk! Ik begon de dag bij hun thuis waar zij zich allebei rustig gingen voorbereiden. Na de first look gingen wij op weg in een hele oude Bentley richting het park in Woerden voor de foto’s.

Trouwen bij Buitenplaats Kamerijck

De ceremonie vond plaats bij Buitenplaats Kamerijck in Kamerik, redelijk om de hoek bij Woerden. Buiten op het terras in een geweldige omgeving. De ceremonie werd verzorgd door een zeer goede vriend van Dennis. Speciaal voor deze dag was hij aangesteld als BABS. En hoe leuk is dat! Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor de felicitaties en zoals het meestal ging in 2020 : men gaf elkaar een elleboog ipv een hand.

Daarna was het tijd voor een gezellige borrel. Ruimte genoeg bij Buitenplaats Kamerijck zodat iedereen voldoende afstand kon houden en toch ook kon genieten van het heerlijke weer en de muziek.

Een uitgebreide diner (waarbij ik -voor het eerst ooit- de 1e gang naast de bruid mocht zitten) volgde en natuurlijk speeches. Dennis & Yvonne wilde zo en zo al geen uitgebreid feest en hun dag kon dan ook precies doorgaan zoals ze het graag wilde!

Ondanks dat er een paar aanpassingen gedaan moesten worden, heb ik enorm genoten van dit lieve en goedlachse stel! Bedankt Dennis & Yvonne dat ik bij jullie bruiloft aanwezig mocht zijn!

Trouwfotograaf Woerden

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date