Trouwfotograaf Soest

Wendy & Remco

Trouwfotograaf Soest 

Na een paar onzekere maanden of de bruiloft überhaupt wel door kon / mocht gaan, was het afgelopen zomer dan eindelijk zover. De bruiloft van Remco & Wendy. De eerste voor mij na maanden van niets mogen doen door de lockdown.

De voorstelronde kon ik dit keer overslaan, want ik had 4 jaar geleden iedereen al gezien. De dag begon in een heerlijke “georganiseerde chaos” tussen het kinder speelgoed & helium ballonnen. Tja, en volwassenen met helium ballonnen is toch even proberen hoe hoog de stemmen kunnen worden!

Trouwfotograaf Soest | ’t Gagelgat

Na de lunch, met de niet te missen broodjes kroket en andere lekkernijen, was het tijd om naar ’t Gagelgat in Soest te gaan. De ceremonie in de stal was uiteraard geheel volgens de regels EN met kleine kinderen …. met snoepjes. Die vooral de taart het belangrijkst vonden. Logisch natuurlijk.

Trouwfoto’s Soesterduinen

Daarna met de Hummer naar de Soesterduinen. En daar stonden kamelen voor tv opnames. Nou, 2 x lief knipperen en je mag natuurlijk met je trouwkleding aan even poseren met de kamelen. Vervolgens slippers aan ipv nette bruidsschoenen, want bij de Soesterduinen is het lichtelijk ploeteren in nette schoenen.

Voor het avondeten en de borrel gingen we naar het Vitus in Blaricum. Uiteraard een andere avond dan in de 1e instantie gepland en gewenst, maar dat maakte deze bruiloft er niet minder gezellig om!

Ondanks dat Wendy & Remco de bruiloft hier en daar moesten aanpassen, was het een zeer geslaagde dag met heerlijk zomers weer, boordevol liefde & gezelligheid van familie & vrienden.

Leveranciers van deze bruiloft :

Trouwlocatie : ’t Gagelgat, Soest

Catering & BBQ : Keurslagerij Koelewijn, Huizen

Diner & Borrel : Vitus, Blaricum

Haar & Make-up Bruid : Karen Van Gogh

Trouwfotograaf Soest Trouwfotograaf Soest

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date