Trouwfotograaf Rotterdam

Niels & Saskia

Trouwfotograaf Rotterdam

Trouwen in de Euromast, Rotterdam

Trouwfotograaf Rotterdam. Trouwen in Rotterdam. En dit bruidspaar ging elkaar het ja-woord geven op grote hoogte, namelijk op de Euromast. Of is het IN de Euromast ….. ?!

Ik begon de dag bij Niels & Saskia thuis, waar Saskia zich ging voorbereiden. De first look vond plaats op de Parklaan vlakbij de Euromast; die we toen nog niet echt konden zien.

Een prachtige na-zomer dag die mistig begon in Rotterdam. We zagen de Euromast en de Erasmus brug slechts gehuld in mistbanken, maar aan het einde van de ochtend tijdens de fotoshoot, brak langzaamaan het zonnetje door.

Na de fotoshoot was het tijd voor de groepsfoto’s om vervolgens richting de Euromast te lopen (en ondertussen nog 3 andere bruidsparen te zien ūüôā ). De ceremonie vond plaats bovenin de Euromast. Babs Linda van Linda Trouwt zorgde voor een mooie persoonlijke ceremonie die precies aansloot bij ¬†Niels & Saskia zoals zij zijn.

Na de ceremonie was het tijd voor taart & bubbels. En natuurlijk ook de tijd van het genieten van het uitzicht over de stad! Zowel boven op het platform (beetje fris dat dan weer wel) of binnen in het restaurant.

Een A-B-C kwam ook voorbij, maar dan in een quiz vorm. Met uiteraard bijzondere vragen & weetjes over het bruidspaar!

Mijn dag eindigde met een heerlijk patatje als tussendoortje, voordat het kersverse bruidspaar samen in de stad gingen dineren.

Leveranciers die deze bruiloft mogelijk maakten :

Bloemen : Studio Floret

Trouwambtenaar : Linda Reemst, Linda Trouwt

Niels & Saskia aan het woord :

” Al bij het kennismakingsgesprek wisten we: Karin past bij ons. We vonden het belangrijk dat onze fotograaf naast het kunnen maken van mooie foto’s ook een gezellig en fijn mens zou zijn, zodat onze gasten zich niet ongemakkelijk zouden voelen met een fotograaf in de buurt. Dat is helemaal gelukt! Onze fotoshoot in de ochtend was bijvoorbeeld heel relaxed en erg gezellig. Precies waar we op hadden gehoopt!¬†Karin heeft onze trouwdag perfect vastgelegd. Alle mooie, bijzondere momenten heeft ze gevangen en we hebben erg mooie foto’s van de gasten die ons het meest dierbaar zijn. Alle foto’s zijn zo prachtig, we blijven er naar kijken. De zwart-wit foto’s vinden we ook heel gaaf! Dankzij Karin kunnen we onze trouwdag nu voor altijd op de prachtigste manier herbeleven. Bij het fotoboek hadden we veel keuzemogelijkheden, die gezellig onder het genot van een kop thee werden besproken. Vlak voor de kerst werd ons boek bezorgd. Wat een cadeau was dat! We zijn Karin ontzettend dankbaar voor alles. Zoek je een fotograaf die veel tijd en aandacht steekt in jullie trouwdag √©n ook nog een gezellig mens is die je graag op je bruiloft hebt? Dan kunnen wij je Karin van harte aanbevelen! “

 

Ook enthousiast geworden en wil je meer weten?

Direct naar alle info!

 

Trouwfotograaf Rotterdam Trouwfotograaf Rotterdam Euromast Trouwfotograaf Rotterdam Trouwfotograaf Rotterdam Trouwfotograaf Rotterdam Euromast Trouwfotograaf Rotterdam Euromast Trouwfotograaf Rotterdam Euromast Trouwfotograaf Rotterdam Trouwfotograaf Rotterdam Trouwfotograaf Rotterdam Euromast Trouwfotograaf Rotterdam Euromast

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date